Gemeente Winschoten


Beurs Wonen in Oldambt 18 en 19 april in De Klinker

De gemeenten Reiderland, Scheemda en Winschoten en Acantus Groep organiseren gezamenlijk de beurs "Wonen in Oldambt". Deze beurs vindt plaats op 18 en 19 april in de evenementenhal van Theater De Klinker te Winschoten.
Doel van de beurs is om (potentiële) bewoners van het Oldambt te informeren over alle lopende en komende projecten op het gebied van Wonen in de drie gemeenten. Tijdens de beurs worden zowel nieuwbouwwoningen en/of kavels aangeboden als informatie over bestaande woningen zowel in de koop- als in de huursector. Naast presentatie van lopende projecten vanuit de gemeenten en Acantus Groep zullen ook banken, bouwondernemingen, makelaars, Stichting Welzijn Oldambt, hypotheekverstrekkers en notarissen die in het gebied actief zijn acte de présence geven.

De beurs wordt gehouden op vrijdag 18 april van 14.00 tot 21.00 uur (koopavond in Winschoten) en zaterdag 19 april van 10.00 tot 16.00 uur in de evenementenhal van theater De Klinker te Winschoten. Op de vrijdag zal om 14.30 uur een officiële opening plaatsvinden.

De belangstelling voor deelname aan de beurs is zeer groot. Organisaties die zich herkennen in het doel van deze beurs en die zich daar graag zouden presenteren worden, indien zij nog geen uitnodiging tot deelname hebben ontvangen, via deze weg uitgenodigd contact op te nemen. Zij kunnen met hun vragen terecht bij mevrouw G. Löhr (0597-481214) of mevrouw J.M. Jonkman (0597-481204).