Gemeente Purmerend

KinderDisco in Leeghwaterbad

14 april 2008

Muziek samen met water blijkt een enorme aantrekkingskracht op kinderen te hebben. Vrijdag 18 april is er dit jaar voor de vierde keer de populaire KinderDisco in het Leeghwaterbad. Steeds komen ruim vierhonderd jonge muziek- en waterliefhebbers naar het spetterende dansfeest. De DJ draait kinderhits en hitparadenummers. De KinderDisco is voor kinderen tot en met twaalf jaar.

De derde vrijdag van april 2008 is het zwembad in het Leeghwaterpark in Purmerend tussen 19.00 uur en 21.00 uur één grote disco. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen zich dan in en bij het water lekker uitleven op hun favoriete muziek. DJ Bas zorgt met een flinke geluid- en lichtinstallatie voor dansbeweging stimulerende muziek. Het team van het Leeghwaterbad verzorgt tijdens de disco Kidsfun, een mix van liedjes en danspassen.

Vanaf maandag 14 april zijn toegangskaarten in het Leeghwaterbad in de voorverkoop verkrijgbaar. Voor de toegangsprijs van EUR 4,80 is er vrijdag 18 april naast zwemwater muziek, bovendien krijgen de jonge muziekliefhebbers gratis limonade.
Het Leeghwaterbad is voor de KinderDisco open vanaf 18.30 uur. Kinderen tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de disco zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Omdat het de ervaring is dat het erg druk is tijdens de KinderDisco in het recreatiebad, adviseert het Leeghwaterbad bezoekers en begeleiders met de fiets te komen of kinderen ouder dan acht jaar af te zetten op de parkeerplaats bij het zwembad.
Elke derde vrijdag van de maand is er KinderDisco in het Leeghwaterbad.