Natercia Pintor wint de wereldwijde zangwedstrijd 'Voice Of McDonald's II'

18/04/2008 17:18

PR Newswire

ORLANDO, Florida, April 18 /PRNewswire/ --

- Portugese winnares gekozen tot zingende sensatie door Grammy-Awardwinnaar Ne-Yo en juryleden uit de muziekindustrie

Natercia Pintor, McDonald's werkneemster uit Lissabon in Portugal, kreeg 13.000 mensen overeind met een prachtige vertolking van het welbekende nummer van Dreamgirls "And I am telling you I'm not going", waarmee ze de 'Voice of McDonald's II' zangwedstrijd won.

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20080417/AQTH088)

Als de grote prijswinnares ontvangt Pintor 25.000 Amerikaanse dollar en een reis voor twee personen naar de finale van het zevende seizoen van 'American Idol' in Los Angeles volgende maand. Als toegift kreeg de nieuwe winnares van de 'Voice of McDonald's' een uitnodiging van Grammy-Awardwinnaar en tekstschrijver-producer Rodney "Darkchild" Jerkins om een demo op te nemen in zijn muziekstudio 'Interscope Records' in Los Angeles.

"Ik voel zulke sterke emoties op dit moment -- enorm dankbaar naar McDonald's toe, trots om Portugal te vertegenwoordigen, en heel erg gelukkig," zei Pintor. "Dit is mijn droom."

Mary Margaret Yu uit Davao City op de Filippijnen werd tweede en won hiermee 10.000 Amerikaanse dollar. Candido Revilles uit Calgary, Alberta in Canada werd derde en sleepte hiermee 5.000 Amerikaanse dollar in de wacht.

Begeleid door een orkest van 30 man zong Pintor vandaag voor een publiek bestaande uit McDonald's restauranteigenaren uit de hele wereld en een jury van beroemdheden, waaronder multiplatina- en Grammy-awardwinnaar Ne-Yo, mededirectrice van Sony/ATV Music Publishing Jody Gerson en senior partner van Goldring, Hertz and Lichtenstein, LLP Ken Hertz.

"Ik was behoorlijk onder de indruk van het talent. Ze braken de zaal af," zei Ne-Yo. "Het was heel, heel erg moeilijk om een winnaar te kiezen. Mijn lof aan McDonald's voor dit initiatief."

De 'Voice of McDonald's' is de grootste wereldwijde zangwedstrijd in zijn soort. Alle 1,6 miljoen werknemers en managers van McDonald's uit 118 landen mogen meedoen. Meer dan 3.600 getalenteerde zangers en zangeressen uit 53 landen uit de hele wereld deden mee.

Pintor en 13 getalenteerde mededingers wonnen een geheel verzorgde reis van een week voor twee personen naar Orlando ter voorbereiding, coaching en competitie. Op maandag werden de drie finalisten gekozen die vandaag zongen voor de jury van beroemdheden.

De 'Voice of McDonald's II' is een van de voorbeelden hoe McDonald's kansen creëert om recht te doen aan de talenten van haar werknemers overal ter wereld. Deze wedstrijd is een leuke manier om de werknemers van McDonald's te respecteren en hun stem te doen horen.

Over McDonald's
McDonald's is de meest vooraanstaande foodservice-retailer met meer dan 30.000 lokale restaurants in meer dan 100 landen. Ruim 75 procent van McDonald's restaurants over de hele wereld is eigendom van en wordt gerund door franchisenemers en dochterbedrijven. Bezoek voor meer informatie over ons bedrijf onze website http://www.mcdonalds.com.

McDonald's en het logo van 'Voice of McDonald's II' zijn handelsmerken van McDonald's Corporation en haar dochterbedrijven.

Website: http://www.mcdonalds.com

Jessica Thompson, +1-630-623-3678, of Lisa McComb, +1-630-484-1158, of Soraya Garcia, +1-630-400-4014, allen van McDonald's/ NOOT AAN REDACTIE: McDonald's Electronic Press Kit: http://mcdepk.com/voice /Photo: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20080417/AQTH088, PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com