Gemeente Delft

Persbericht Gemeente Delft: Gratis onderhoudsbeurten bij fietsenstalling Biesieklette

Gratis onderhoudsbeurten bij fietsenstalling Biesieklette

Zaterdag 19 april bestaat de fietsenstalling Vesteplein 1 jaar. Om dat te vieren houdt Biesieklette een speciale actie. Onder de bezoekers die die dag hun fiets stallen, worden drie voorjaars-onderhoudsbeurten verloot ter waarde van ¤ 100,=. Daarnaaast is er nog een aantal kleinere prijzen te winnen. Kleine kinderen hebben altijd prijs: voor hen staat er een grabbelton.

Vorig jaar is Biesieklette gestart met de bewaakte stalling op het Vesteplein. De stalling is geschikt voor ca. 200 fietsen. Behalve voor het bewaakt stallen van fiets of brommer, kan men ook een buggy, rollator, rolstoel, boodschappentrolley of een bagagekluisje huren. Bovendien kan men hier terecht voor fietsreparatie.

Delft wil een van de beste fietssteden van Nederland zijn. Het Fietsactieplan II, voor de periode 2005-2010, bevat een pakket maatregelen om dit doel te bereiken. Het bieden van goede parkeervoorzieningen is een van die maatregelen.

Adres:

Vesteplein 32 (tegenover Theater De Veste)

Openingstijden:

maandag 10.30 - 18.30 uur, dinsdag/woenssdag 8.30 - 18.30 uur, donderdag/vrijdag/zaterdag 8.30 â-- 2.30 uur 's nachts, koopzondag 11.30 - 17.30 uur.

www.gemeentedelft.info/delftfietst


Noot voor de pers (