Partij van de Arbeid

Vrijwilligers Afrikadag gezocht

31-01-2008 02:13

Op 19 april organiseert de EVS de Afrikadag, dé dag waarop Afrika en ontwikkelingssamenwerking in de schijnwerpers staan. Spannende debatten met politici, tientallen workshops en een spetterend cultuurprogramma zijn de belangrijkste onderdelen van de EVS Afrikadag. De EVS zoekt nog vrijwilligers.

Wilt u meewerken aan het grootste nationale publieksevenement op het gebied van Afrika en internationale samenwerking en tevens genieten van verschillende sprekers uit binnen- en buitenland, Afrikaanse muziek, dans en eten? Voorgaande jaren was de Afrikadag mede dankzij de vrijwilligers een groot succes!

Om ervoor te zorgen dat deze dag wederom een groot succes wordt, is de EVS op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De werkzaamheden bestaan uit: kaartverkoop, notuleren van debatten, informatie geven aan bezoekers, catering, helpen bij het kinder- en cultuurprogramma, en diverse hand- en spandiensten.

Aanmelden als vrijwilliger is mogelijk via www.afrikadag.nl. Dit jaar zal de Afrikadag plaatsvinden op zaterdag 19 april in de Haagse Hogeschool, Den Haag.