Gemeente Echt-Susteren


Gemeente sluit spoorwegovergang Bosstraat-Peijerstraat volledig af

In de nacht van 19-20 april wordt de spoorwegovergang Bosstraat-Peijerstraat van 1.00 uur tot 7.00 uur volledig afgesloten vanwege werkzaamheden. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de spoorwegovergang voor alle verkeer, inclusief fietsers en voetgangers, afgesloten en zal het verkeer middels borden worden omgeleid. Zondagmorgen 20 april, zal de spoorwegovergang weer voor alle verkeer worden open gesteld.

Medio 2007 is Baars Infra in opdracht van de gemeente gestart met de herinrichting van de Bosstraat-Peijerstraat. Een onderdeel van de werkzaamheden is het vernieuwen van de bovengrondse infrastructuur bij de spoorlijn Roermond-Sittard. In verband met veiligheidsoverwegingen moeten deze werkzaamheden tijdens een buiten dienststelling van het spoorwegverkeer en in de nachtelijke uren worden uitgevoerd.

De werkzaamheden die Baars Infra uitvoert bestaan in principe uit het uitbreken van asfalt en fundering, opnieuw asfalteren en het aanleggen van een nieuwe bestrating.

Uiteraard zal de uitvoering overlast tot gevolg hebben maar de betrokken partijen zullen alles in het werk stellen om de overlast tot een minimum te beperken.

Voor meer inlichtingen over de uitvoering van de herinrichting Bosstraat-Peijersstraat kunt u contact opnemen met de heer R. Laumann, telefoon 06-51422966 van Plangroep Heggen, dit bureau doet namens de gemeente dagelijks toezicht en directievoering op het werk. Namens de gemeente zal de heer H. Steskens, telefoon 0475-478478, het werk begeleiden.