Gemeente Utrecht

Zwemopa of zwemoma van het jaar worden

Opa's en oma's krijgen de kans om samen met hun kleinkinderen te zwemmen op zaterdag 19 april. De Utrechtse zwembaden willen opa's en oma's zo extra in het zonnetje zetten. Dit naar aanleiding van de nationale Opa & Oma dag in Nederland op 15 april.

Tijdens het baby-, peuter- en kleuterzwemmen op zaterdagochtend 19 april zijn de grootouders uitgenodigd om samen met hun kleinkind mee te doen aan het opa- en omazwemmen. In het kader van de nationale Opa & Oma dag maken ze kans om zwemopa of zwemoma van het jaar te worden. Een strenge selectie van kritische kleinkinderen en instructeurs vormen de jury en bepalen wie zwemopa of zwemoma van het jaar wordt.

De zwembaden die mee doen zijn Aquacenter Den Hommel (Oog in Al) en Zwembad De Kwakel (Overvecht). Naast zwemmen zijn er diverse leuke activiteiten rondom het zwembad. De indeling van de lessen is afhankelijk van de leeftijd van het kleinkind. Meer informatie is te vinden via de link www.utrecht.nl/zwembaden. Inschrijven van te voren is niet nodig.

Noot voor de media
Voor meer informatie kunt u bellen met gemeent Utrecht, Bestuurscommunicatie, Natalja Talitsch, 030 - 286 10 15.