Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ARMIN ONLY 2008: BNN IS ER BIJ!

Van student rechten tot super-DJ. Een Amerikaans sprookje? Nee hoor, het is het verhaal van de Nederlandse Armin van Buuren. De nummer 1 DJ van de wereld geeft op zaterdag 19 april een megaconcert in de Jaarbeurs Utrecht. BNN is erbij en zendt het spektakel live uit op Nederland 3 vanaf 00.17 uur en op 3FM vanaf 01.00 uur. Op armin.bnn.nl is in de aanloop naar het concert veel aandacht voor s werelds beste DJ. Zo worden er de allerlaatste kaarten voor het concert weggegeven en staan vanaf vandaag exclusieve beelden op de website van de making of de videoclip van de single Going Wrong van het album Imagine.

Het is alweer de derde editie van Armin Only. Tijdens het spectaculaire 9 uur durende concert laat Armin zien wat hij muzikaal en mixtechnisch allemaal in huis heeft. Daarnaast maken een aantal gastmuzikanten hun opwachting op het podium. Curt Fortin presenteert de TV-uitzending van het event, op 3FM neemt Coen Swijnenberg de presentatie voor zijn rekening.

Aan populariteit heeft Van Buuren geen gebrek. De Nederlandse super-DJ heeft miljoenen fans over de hele wereld en bracht al een aantal succesvolle albums en dvd s uit. BNN is dan ook erg trots op deze samenwerking en op de kans om dit unieke concert aan een groot publiek te laten zien.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, Nienke.van.ankeren@bnn.nl