Goede Waar & Co op Feels Like Home in Boxtel


BOXTEL, 20080415 -- Op 19 en 20 april 2008, tijdens het Feels Like Home Lentefestival in Boxtel, wordt het eco-park van De Kleine Aarde gevuld met duurzaam aanbod. Toegang is gratis voor publiek. Consumentenvereniging Goede Waar & Co is ook aanwezig, naast de lezing "Duurzaam doe je zo!" met praktische tips voor duurzaam consumeren, wordt er geproefd van smulrozijnen en checken bezoekers hun kleding met de kledingchecker. Er is een breed scala aan producten te vinden van inheemse planten tot milieuvriendelijke kleding en van muziekmodeshows tot workshops.

Feels Like Home Lentefestival
`Feels Like Home' is niet alleen de naam van het festival op 19 en 20 april, maar ook van een project waarin onder andere de gemeente Boxtel, de provincie Noord-Brabant en De Kleine Aarde samenwerken. Thema's die centraal staan bij Feels Like Home zijn `Duurzaam wonen en leven', `Thuis in Europa' en `Nationaal Landschap het Groene Woud'.
Bij het festival is ook een lifestylemarkt. Op deze markt presenteren organisaties en bedrijven zich die bijdragen aan een duurzamer bestaan. Van dagelijkse verzorging en eten tot klussen en vrijetijdsbesteding! Duurzaam leven, bouwen, wonen en klussen zijn de lifestyle thema's die tijdens de markt naar voren komen. Het volledige programma en meer informatie is te vinden op www.feelslikehome.nl
Goede Waar & Co
Goede Waar & Co is een onafhankelijke consumentenvereniging die al 25 jaar onderzoek doet naar mens-, dier- en milieuvriendelijke producten. Zo helpen we consumenten barrières op te heffen die duurzaam consumeren in de weg staan. Goede Waar & Co maakt bewust consumeren mogelijk. Leden van Goede Waar & Co krijgen zes keer per jaar het P+ magazine vol met praktische informatie, aantrekkelijke kortingen op diverse producten en diensten en ze kunnen het hele jaar gratis gebruik maken van de consumentenservice, waar ze met al hun vragen over voeding en kleding dagelijks terechtkunnen.





Ingezonden persbericht