Zaterdag 19 april;

Kidsdag op Support 2008

Publicatiedatum:
27-03-2008


Utrecht, maart 2008 - Van 16 tot en met 19 april 2008 organiseert VNU Exhibitions in de Jaarbeurs Utrecht de beurs Support, met speciaal op zaterdag de Kidsdag. Iedereen is van harte welkom maar de kinderen zullen op zaterdag extra in het zonnetje gezet worden. Door de organisatie en de exposanten zullen er verschillende kinderactiviteiten worden georganiseerd.

Op zaterdag ontvangen de kinderen bij de ingang een "kidsroute" dit is een beursplattegrond speciaal gemaakt voor kinderen, waar alle activiteiten duidelijk op staan aangegeven. Op de beursvloer is de "Parade" voor kinderen hier hebben de kids de mogelijkheid om een oude auto te beschilderen, een tasje beschilderen of ze kunnen een mooi schilderij maken. Er worden Djembé workshops gegeven er is een poppentheater en de kinderen kunnen onderbegeleiding muziek maken.

Veel exposanten zullen deze dag hun stand in het teken van de kids hebben.
Op de stand van Handicare kan je je laten verassen door humoristische clownerieën er worden bijzondere balloncreaties gemaakt en je kan genieten van indrukwekkende staaltjes jongleren en spannende goocheltrucs! De kinderen kunnen op een bijzondere manier worden geschminkt en wie wil, wordt gratis op de foto gezet door fotografe Monique Velzeboer!
Op de stand van VCP (versterking cliënten positie) kunnen de kinderen buttons maken en staat er een grote bus met een Karaoke installatie, buiten de bus zijn de zangkunsten van de kinderen hoor- en zichtbaar via een groot scherm.
TNS revalidatietechniek heeft gedurende de hele beurs een airbrusher op de stand, tijdens de kidsdag zal deze zijn creatieve talent op t-shirts en in de vorm van tatoeages op de kids uiten.
Ook Woezel en Pip, de bekende tekenfiguurtjes zijn zaterdag op de beurs aanwezig. Zij zullen op de stand van Revab te vinden zijn maar ze lopen ook rond over de beurs.


Meer informatie is te vinden op www.supportbeurs.nl.
---

Noot voor de redactie,