Ingezonden persbericht


Eerste finalisten Vlaardings Songfestival zijn bekend!

Zondag 13 april vond de eerste halve finale plaats van het Vlaardings Songfestival waarin de mini's en tieners aan de beurt waren om te strijden voor een plaats in de grote finale. De presentatie was in handen van Bob van Rutten en de jury bestond uit zangeres Angelina, presentator/entertainer Kevin Brouwer en zangeres Rita Young.

Voor het eerst werd een voorronde van het Vlaardings Songfestival gehouden in het Valkenhof Theater. Voor de organisatie was dat even wennen, maar iedereen was zeer te spreken over de mogelijkheden die dit theater biedt.

Bij de mini's zien we Mirre Verweij uit Vlaardingen en Zoë Westervoorde uit Schiedam terug in de finale. In de categorie tienersong staan Annefleur van den Berg uit Vlaardingen, Margo Bleeker uit Hoevelaken, Sanne Schilder uit Edam en Mente Romano Bruning uit Vlaardingen in de finale.

Op zondag 20 april is de halve finale voor de volwassenen eveneens in het Valkenhoftheater. De finale vindt plaats op zondag 18 mei in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht