AutoRai

Å koda lanceert de 'Géén Excuus Weken!â vol megavoordeel

(4/21/2008)
Aan een auto van Å koda hoeft niemand te twijfelen. De kwaliteit is meer dan bewezen, comfort en rijkwaliteiten staan altijd op hoog niveau ongeacht model en uitvoering, de keuzemogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de prijs-kwaliteitverhouding is vrijwel ongeëvenaard. Wie toch nog mocht aarzelen, heeft nu geen excuus meer. Kijk maar eens naar de aanbiedingen op www.geenexcuusweken.nl. Wie ook maar de minste onzekerheid zou hebben over de aankoop van een Å koda, moet tijdens de âGéén Excuus Weken!'âwel heel goed beslagen ten ijs komen om weerstand te kunnen bieden aan de zeer speciale aanbiedingen op de Fabia, Roomster, Octavia (Hatchback en Combi) en Superb. Voor alle modellen zijn bijzondere actiepakketten in het leven geroepen, waarbij het voordeel oploopt tot wel 6.865 euro.

Dit megabedrag valt te besparen op een Å koda Superb Attractive Business. Op basis van de Comfort-uitvoering krijgt de Attractive Business extraâs mee zoals parking distance control achter, Bi-Xenon verlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verwarmbare voorstoelen, multifunctioneel stuurwiel (met radiobediening), navigatiesysteem met kleurenscherm en indrukwekkende 17-inch lichtmetalen velgen. Alle meeruitvoeringen bij elkaar kosten 6.365 euro. Tijdens de âGéén Excuus Wekenâ worden ze echter gratis geleverd. Sterker nog, wie kiest voor de Å koda Superb Attractive Business krijgt op de koop bovendien 500 euro toe, waardoor het gehele voordeel oploopt tot de genoemde recordaanbieding van exact 6.865 euro. Daar is inderdaad geen enkel excuus meer voor te verzinnen.

Octavia
Ook de Å koda Octavia is, op basis van de toch al rijk uitgeruste Elegance, leverbaar als Attractive Business. Voor bijvoorbeeld de Combi-uitvoering betekent dit een pakket aan extra's, met onder meer parking distance control vóór en achter, het handige en multifunctionele Maxi-DOTdisplay, een externe audioaansluiting in Jumbo Box, zilveren dakreling, 16-inch lichtmetalen velgen, Xenon koplampen en 'meedraaiende' mistlampen voor goed verlichte bochten en een DVD-navigatiesysteem met kleuren LCD-scherm. Het pakket vertegenwoordigt een waarde van 5.160 euro. De klant betaalt hiervoor slechts 1.340 euro, een voordeel van exact 3.820 euro.

Bijzonder
Andere bijzondere acties, naast de vele extra interessante uitrustingspakketten tegen een kleine meerprijs, zijn bijvoorbeeld de CashBack-actie van 500 euro op de Roomster-modellen, de Roomster Navigator met gratis TomTom navigatieapparaat t.w.v. 299 euro en 1.000 euro korting. Beide acties gelden op de voorradige en hierdoor direct leverbare Roomsters. Om elk excuus voor de aanschaf van een Fabia Hatchback als sneeuw voor de zon te doen verdwijnen, biedt Å koda tijdelijk drie fraaie Attractive-pakketten, op zowel de Ambiente en de Elegance als de Sport. Het per uitvoering wisselende Attractive-pakket kost 295 euro en biedt extra's zoals een uitgebreide audioset (Radio Dance), bandenspanningcontrolesysteem en parking distance control aan de achterzijde. Afhankelijk van de gekozen uitvoering komen er nog één of twee andere interessante meeruitvoeringen bij. Zo wordt het Attractive-pakket in het geval van de Sport-uitvoering uitgebreid met Climatronic elektronische airconditioning. Dit betekent een klantenvoordeel van maar liefst 900 euro. Voor de Ambiente- en Elegance-uitvoeringen bedraagt het klantenvoordeel respectievelijk 730 euro en 855 euro.

Website
Voor alle informatie over de verschillende modellen en actiepakketten, inclusief de actievoorwaarden, kunt u terecht op de website www.geenexcuusweken.nl.