FashionLicious: de ultieme bestemming voor Fashionistas


Het eerste Nederlandse social network platform voor Fashion, Design & Shopping

AMSTERDAM, 20080421 -- Vanaf vandaag online: www.fashionlicious.nl, het eerste Nederlandse online social network platform, geheel gewijd aan fashion, design en shopping. FashionLicious is de plek op het Internet die Stylish en Fashionable mensen samenbrengt, fashionistas, redacteuren, uitgevers, bloggers, ontwerpers, stylisten, fotografen, modellen, agenten, webshops, en iedereen die in de industrie werkt of geïnteresseerd is in fashion, design en style in Nederland.

Op FashionLicious kan je Stylish content delen en ontdekken. Bezoekers kunnen een profiel aanmaken en stemmen op wat ze leuk vinden, of interessante links toevoegen, die onderverdeeld zijn in de volgende categorieën: Fashion, shoes, shopping, accessoires, beauty & body, bags, lingerie, interior, kids, pets, bridal en meer.

Waarom?

* Fashionistas kunnen in contact komen met elkaar, de hipste winkels vinden, leuke sites en weblogs ontdekken, nieuwe vrienden maken, tips delen en nieuwe ontwerpers en dingen ontdekken.

* Fashion en Style professionals kunnen bekendheid creëren voor hun merk.

* Uitgevers, redacteuren en webloggers kunnen hun bereik vergroten door links naar hun artikelen te plaatsen.

Elke retailer kan hier de shoppers bereiken op grote schaal door zijn producten zichtbaar te maken.

* Designers en artiesten kunnen zichzelf introduceren en hun creaties aan het publiek showen.

* Ontdek trendsetters.

* Word zelf een trendsetter.

Hoe?
Iedereen kan gratis lid worden van de community en artikelen plaatsen. Als een artikel is geplaatst, kunnen anderen het zien en stemmen op wat ze leuk vinden. Hoe meer stemmen een artikel ontvangt, hoe groter de kans is dat het op de voorpagina verschijnt. Daarnaast kan je ook reageren op de geplaatste artikelen en leuke artikelen bewaren in je eigen profiel. Door de diversheid van de community kan je altijd iets vinden dat interessant is voor jou. We geven elk stukje fashionable en stylish content een kans om een nieuwe trend te worden.

De missie van FashionLicious is de Nederlandse fashion community samen te brengen, en relevant te blijven. Belangrijker, we bouwen een plaats die trends zet en trends beëindigd.

www.fashionlicious.nl





Ingezonden persbericht