Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Solipsis looft beloning uit in zoektocht naar nieuw personeel

Brakel, 21 april 2008 -- ICT-dienstverlener Solipsis uit Brakel wil verder groeien en heeft daarom een bijzondere actie in het leven geroepen. Iedereen die een kandidaat aandraagt die uiteindelijk bij Solipsis in dienst treedt, krijgt een beloning van 1000 euro(1).

Solipsis is altijd op zoek naar goed ICT-personeel dat binnen de organisatie past. Momenteel zijn er onder andere vacatures voor accountmanagers, consultants business intelligence, systeembeheerders Unix / Linux, een Java developer en een .Net developer. De organisatie kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen.

Wim J.N. Buitenhuis, algemeen directeur van Solipsis: "Goede medewerkers zijn goud waard, dat laten we met deze actie wel zien. We hopen dat we mensen zo stimuleren om binnen hun netwerk - vrienden, familie, collega's, studiegenoten, et cetera - op zoek te gaan naar talent dat bij Solipsis een mooie toekomst tegemoet kan gaan."

Over Solipsis b.v.
Solipsis b.v. is sinds 1990 actief als dienstverlenende onderneming in de ICT. Solipsis is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en management informatiesystemen, het beheren van computers en netwerken en het ontwikkelen van Enterprise Document Management Systemen. Het ontwikkelen van management informatiesystemen (Business Intelligence) wordt al sinds 1996 uitgevoerd. Solipsis werkt voor (inter)nationale klanten en heeft inmiddels circa 600 projecten gerealiseerd. De aanhoudende groei van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept, dat Solipsis weet waarover het praat en staat voor wat het doet. De filosofie van Solipsis is vervat in de woorden: 'Comfort Class in ICT'. Wensen op het IT-vlak worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Kwaliteit van de dienstverlening staat bij Solipsis hoog in het vaandel. De klanten moeten zich als resultaat van dit alles comfortabel voelen bij de dienstverlening. Voor meer informatie: www.solipsis.nl


---