Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

21 april 2008

Nieuw ISL Online programma: online samenwerken en communiceren

Met geavanceerde computer-oplosssingen een PC op afstand volledig beheren, hét instrument voor helpdesk-professionals.

LJUBLJANA, 21 april 2008 - XLAB, de ontwikkelaar van zakelijke oplossingen voor werken, samenwerken en communiceren via internet, lanceerde een nieuwe versie van ISL Light. Met ISL Light verlenen professionele medewerkers op een helpdesk ondersteuning aan computergebruikers op afstand.

Door ISL Light in te zetten, kan de supporter via internet gemakkelijk technische problemen oplossen, zonder reiskosten of lange telefoongesprekken, waardoor tot wel 70% op de kosten voor supportservices bespaard kan worden.

Wereldwijd zijn er meer dan 40.000 gebruikers van ISL Light waarbij het voor (helpdesk)medewerkers mogelijk is via Internet een verbinding te maken met PC's of Macintosh-computers van hun klanten, zodat zij onmiddellijk, op veilige en gemakkelijke wijze, op afstand computerondersteuning kunnen bieden. Met ISL Light kun je ondermeer het bureaublad en het beheer van de computer op afstand delen, je kunt ook bestanden overzetten, aantekeningen maken, chatten, of communiceren met spraak en beeld. De verbindingen lopen via het ISL Online Netwerk, een wereldwijd network van servers die garant staan voor maximale betrouwbaarheid, beveiliging en prestaties.

ALL in ONE
ISL Light is in feite onderdeel van het uitgebreidere ISL Online programma, dat onlangs met nieuwe modules en een ALL in ONE bundel is uitgebreid. De bundel ALL in ONE bevat vier ISL Online producten, waardoor onbeperkt gebruik van alle modules voor de prijs van slechts één product mogelijk wordt gemaakt. Met een 1-jaars licentie kunnen klanten ISL Light inzetten, een computer op afstand benaderen met behulp van ISL AlwaysOn, met website-bezoekers of support-vragers chatten door middel van ISL Pronto, of een online-vergadering organiseren met gebruikmaking van ISL Groop.

Beschikbaarheid
Voor een gratis 15-dagen testversie van ISL Light en de andere ISL Online producten gaat u naar www.islonline.com waar u natuurlijk ook alle informatie vindt over onze producten.


---

Meer informatie:
Ms Jerneja Fidler Pompe | Public Relations XLAB d.o.o. +386 1 4776766 | press@islonline.com | www.islonline.com

Dhr. Hans Roodenburg | General Manager DCC-GFI B.V. +31 (0)23 555 3 220 | hroodenburg@dcc-gfi.nl | www.dcc-gfi.nl XLAB is een vooraanstaand R&D-bedrijf in Slovenië dat tools voor bedrijven en geavanceerde online samenwerkings-software ontwikkelt. Gedurende de afgelopen jaren zijn ISL Online-producten internationaal steeds gewilder geworden. De ISL-oplossingen staan bekend als zeer eenvoudig op te zetten en te gebruiken, technologisch superieur en bovenal betaalbaar. ISL Online-oplossingen worden door duizenden bedrijven in meer dan 100 landen over de hele wereld gebruikt. DCC-GFI (Hoofddorp) is gespecialiseerd in het leveren en ondersteunen van uitgekiende producten die hun waarde in de dagelijkse praktijk ruimschoots hebben bewezen. DCC-GFI is officieel distributeur van ISL Online remote services en van GFI security & messaging software voor inhoudsbeveiliging, messaging en netwerkbeveiliging.


---- --