Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Vergadering commissie Algemene Zaken en de Rekening 22 april 2008

Dinsdag 22 april 2008 vergadert de commissie Algemene Zaken en de Rekening vanaf 20.00 uur in de raadszaal van het deelgemeentekantoor aan de Maashaven O.z. 230. Bewoners en belangstellenden zijn van harte welkom.

Agenda

1. Opening en vaststellen agenda

2. Mededelingen
Mededelingen van de commissievoorzitter.

3. Vragenhalfuur
Gelegenheid voor bewoners en commissieleden om vragen te stellen. De vragen dienen vooraf bij de griffie te worden aangeleverd. (tijdsduur max. 30 minuten)

4. Verslagen en Besluitenlijsten


5. Midterm review economische kanzenzones Rotterdam De notitie beschrijft de huidige stand van zaken met betrekking tot de kansenzoneregeling. De Kansenzoneregeling kent twee actielijnen, de ondernemersregeling kansenzones Rotterdam (OKR) en overige beleidsactiviteiten. De commissieleden kunnen vragen stellen aan de portefeuillehouder.(tijdsduur 15 minuten)
6. Evaluatie Dialoog Drie Daagse
In 2007 is voor het eerst de Dialoog Drie Daagse georganiseerd. Het dagelijks bestuur heeft een evaluatie gemaakt en die aan de commissie aangeboden. De commissie zal over de evaluatie een discussie voeren met de portefeuillehouder. (tijdsduur 30 minuten)
7. Communicatie deelraad: Wij hebben wat te vertellen De deelraad wil in een notitie vastleggen wat zij wil communiceren met de inwoners en hoe zij dat wil doen. Het debat is ter voorbereiding op het raadsbesluit. (tijdsduur 30 minuten)
8. Jaarprogramma Pact op Zuid
Het dagelijks bestuur heeft het jaarprogramma ter kennisgeving aan de commissie gestuurd. De leden hebben de mogelijkheid om hierover opmerkingen te maken of vragen te stellen. (tijdsduur 15 minuten)
9. Programma Jeugd 2008 2010
Het dagelijks bestuur heeft het programma Jeugd 2008 2010 aan de deelraad aangeboden. De commissie zal ter voorbereiding van het raadsbesluit in debat gaan met de portefeuille- houder. (tijdsduur 45 minuten)

10. Rondvraag en sluiting

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de griffie van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 63 56.

Voor de volledige stukken kunt kijken onder het kopje "Politiek/bestuursinformatie" BIS