Gemeente Eersel


Onderzoek tevredenheid cliënten WMO

In het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) biedt de gemeente ondersteuning aan mensen met een lichamelijke beperking. Deze ondersteuning verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een scootmobiel of rolstoel nodig om zich te kunnen verplaatsen. Anderen hebben, om zelfstandig te blijven wonen, behoefte aan hulp bij het huishouden.

Omdat we het belangrijk vinden te weten wat mensen van de ondersteuning vinden, gaan we dat onderzoeken. Er is een korte vragenlijst opgesteld, die binnenkort wordt verstuurd naar ongeveer 500 willekeurig gekozen cliënten in onze gemeente. Het onderzoek wordt uitgevoerd door SGBO, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Naar verwachting zullen in juni de uitkomsten van het onderzoek bekend worden gemaakt.

Wij hopen dat u, als u een vragenlijst ontvangt, de tijd wilt nemen deze in te vullen en terug te sturen. Wij hebben immers de mening van de cliënten nodig om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoeften.