Deelgemeente Osdorp Amsterdam


Evenementenkalender

22 april 2008

Promotiekraam Osdorp

Heeft u vragen over het stadsdeel? De promotiekraam van stadsdeel Osdorp is weer iedere dinsdag te vinden op de weekmarkt Tussen Meer, medewerkers van het stadsdeel staan u graag te woord! Vanaf mei kunt u tussen 13.30 en 14.30 uur met uw vragen bij één van de wethouders terecht.
Wanneer: iedere dinsdag, van 10.00 tot 15.00 uur Locatie: markt Tussen Meer, hoek Tussen Meer en Osdorpplein

Magic Circus

De circus is weer in Osdorp! Magic Circus organiseert voorstellingen voor jong en oud!
Wanneer: 24 tot en met 27 april 2008, van 16.00 tot 21.00 uur Locatie: Ecuplein

Internationaal Kinderfeestdag

Het internationale Kinderfeestdag wordt dit jaar in het Stadspark Osdorp georganiseerd. Naast kinderactiviteiten zijn er ook optredens op het muziekpodium. Nadere informatie volgt.
Wanneer: 27 april 2008, vanaf 13.00 uur
Locatie: Stadspark Osdorp, ingang Tussen Meer

Sloterplas Koninklijk Verlicht

Stadsdeel Osdorp organiseert wederom met diverse stichtingen en theater De Meervaart een evenement met o.a. vuurspuwer Pyromancer, sambaband KaLenTura en een openlucht bioscoop met de film Alles is Liefde, aan de kade van de Sloterplas.
Wanneer: 29 april 2008, vanaf 18.00 uur
Locatie: kade Sloterplas, tegenover theater De Meervaart

Osdorp viert feest!

Op Koninginnedag is er behalve de gebruikelijke vrijmarkt op Tussen Meer en Osdorplein, een echte kindermarkt in Stadspark Osdorp. Bovendien zijn er diverse activiteiten aan de kade van de Sloterplas, Osdorpplein (t/o cafe Fly Inn) en in het Stadspark Osdorp, sport-/spelactiviteiten en optredens op het muziekpodium. Wanneer: 30 april 2008, vanaf 12.00 uur
Locatie: kade Sloterplas (t/o Theater Meervaart), Osdorpplein (t/o cafe Fly Inn) en Stadspark Osdorp (ingang Tussen Meer)

4 mei Herdenking

Wegens bouwwerkzaamheden aan de Hoekenesgracht vindt de herdenking van 4 mei dit jaar op de kade van de Sloterplas plaats. Na de herdenkingsplechtigheid staat voor de bezoekers koffie of thee klaar in het stadsdeelkantoor Osdorp, Osdorpplein 1000. Wanneer: 4 mei 2008, vanaf 19.30 uur
Locatie: kade Sloterplas (t/o Theater De Meervaart) en na afloop stadsdeelkantoor Osdorp.

Exposities

Expositie in Gezondheidscentrum `De Vaart'
Commissie Kunst in Osdorp organiseert in het Gezondheidscentrum "De Vaart"
een expositie van schilderijen, etsen en collages van Truus Lanson. Wanneer: van 01 april tot 01 juli 2008
Locatie: Gezondheidscentrum "De Vaart", Reitsmakade 34

Expositie in het Kuiperijmuseum / De Molen van Sloten. Commissie Kunst in Osdorp organiseert in het Kuiperijmuseum / De Molen van Sloten een expositie van schilderijen van Beatriz Aguaiar, beelden (tuin) van Diny Opdam, foto's van Enzo Ribeiro, objecten (hoeden) van Ton Beentjes, glas-in-lood en keramiek van Monique Wijnschenk en schilderijen/aquarellen van Bep Prent-Opdam.
Wanneer: van 10 mei tot en met 10 juni 2008
Locatie: Kuiperijmuseum / De Molen van Sloten, Akersluis 10 Amsterdam

NB. Alle evenementen zijn onder voorbehoud. Mocht u een evenement of activiteit op deze kalender of wilt u zelf iets aankondigen. Mail dan naar: promotie@osdorp.amsterdam.nl.