Gemeente Oisterwijk

Streekhuis Kempenland Hilvarenbeek
16-04-2008
Informatieavond Streekhuis Kempenland Hilvarenbeek

Op woensdag 23 april organiseert het Streekhuis Kempenland in Hilvarenbeek een informatieavond met als thema: Samenwerken en samendoen. Bent u ondernemer of inwoner van Kempenland (waar ook een deel van de gemeente Oisterwijk onder valt), heeft u ideeën of vragen over ontwikkelingen in uw eigen gebied, over subsidies of wilt u zomaar eens een kijkje komen nemen? Dan bent u van harte welkom.

Gastspreker

De avond begint met een presentatie van Peter Laan, lector regionale economie en plattelandsontwikkeling bij KDS/Fontys Hogescholen. In het lectoraat houdt hij zich bezig met vraagstukken rondom sociaal-economische versterking van het landelijk gebied. Daarin spelen regionale ontwikkeling, integrale aanpak en duurzaamheid een belangrijke rol. Peter houdt zich ook bezig met regionale ontwikkeling en de organisatie en projectontwikkeling van het Leader-programma.

Tijdens de avond zal ook worden ingegaan op het bij elkaar brengen van de juiste mensen om een projectidee tot een succesvolle uitwerking te brengen. U krijgt antwoord op vragen als: Waarvoor kunt u bij het Streekhuis terecht en: welke functie hebben de verschillende partijen van het Streekhuis?

Tijd voor uw vragen

Na de lezing is er volop gelegenheid om vragen te stellen of ideeën uit te wisselen, met medewerkers van Streekhuis, gemeenten, het Kennisloket, ervaringsdeskundigen en andere belangstellenden. De scholen die bij het Kennisloket zijn aangesloten zijn: NHTV Internationale Hogeschool, Fontys Hogescholen en ROC Midden Brabant

Aanmelden?

De avond wordt gehouden in café de Zwaan, Vrijthof 17 in Hilvarenbeek en begint om 19.30 uur.

U kunt zich aanmelden voor deze avond via Streekhuis Kempenland, stuur een e-mail met uw naam en het aantal personen dat u meebrengt naar: sedel@brabant.nl, of bel: 013 5058209. Aanmelden kan tot vrijdag 18 april!

Meer weten over het Streekhuis Kempenland? Kijk dan op de website van het Streekhuis

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyProclaimer Colofon