Ingezonden persbericht


Mocht dit persbericht niet goed te lezen zijn, open dan de link in uw browser: Persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 14 april 2008

Cirque du Soleil in binnenstad Amsterdam

Optreden in Bijenkorf ter gelegenheid van verjaardag Varekai

Varekai, de nieuwe show van Cirque du Soleil, viert op 24 april haar zesde verjaardag met de 2199ste show in de 'Grand Chapiteau' naast de Amsterdam ArenA. Ter gelegenheid van deze verjaardag is Cirque du Soleil voor even terug in de Amsterdamse binnenstad: het gezelschap viert de gebeurtenis met twee exclusieve evenementen in de Bijenkorf.

De verjaardagsviering start woensdag 16 april om 13:45 uur. In de hoeketalage van de Bijenkorf Amsterdam is live te volgen hoe een artiest van Varekai zelf haar make-up aanbrengt, zoals dat ook dagelijks voor aanvang van de show gebeurt. De feestelijke periode wordt op vrijdag 25 april om 13:00 uur afgesloten met een exclusief optreden van Cirque du Soleil-artiesten in de Lichthal van de Bijenkorf. Aansluitend is er een verjaardagstaart voor de aanwezigen.

Verjaardag Varekai in de Bijenkorf Amsterdam
Woensdag 16 april 13:45 - 14:15 uur Live make-up Etalage Vrijdag 25 april 13:00 - 13:15 uur Exclusief optreden Lichthal

Cirque du Soleil brengt sinds 1996 shows naar Nederland. Na het Museumplein en Stadionplein, is parkeerterrein P2 naast de Amsterdam ArenA de afgelopen jaren de vaste locatie van de 'Grand Chapiteau'. Varekai is daar nog tot en met 25 mei te zien voordat het gezelschap haar tournee vervolgt in Berlijn, Oberhausen en Wenen.

Informatie & kaarten: cirquedusoleil.com of via 0900-0233 (40cpm)

Varekai is geschreven en geregisseerd door Dominic Champagne en wordt mede mogelijk gemaakt door Manpower, BankGiro Loterij, CASTEL en CGI. De verjaardagsviering in de Bijenkorf wordt georganiseerd in samenwerking met M*A*C, de officiële make-up sponsor van Varekai.