Ingezonden persbericht


Inter Access presenteert midoffice praktijkcase tijdens Overheid en ICT

Al bijna 300 inschrijvingen illustreert interesse Software-as-a-Service midoffice-oplossing

Hilversum, 9 april 2008 - Inter Access presenteert op donderdag 24 april 2008 een Software-as-a-Service praktijkcase tijdens Overheid en ICT in de Jaarbeurs Utrecht. Met de midoffice-oplossing WebNext van Inter Access hebben vier Brabantse gemeenten: Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Oosterhout en Oisterwijk hun elektronische dienstverlening aan burgers verbeterd. Op ICT-gebied werken deze gemeenten samen binnen Equalit, het Shared Service Center (SCC) van de gemeente Oosterhout, dat voor de volledige IT-ondersteuning en -advisering van de vier deelnemende gemeenten zorgt. Het gaat om totaal circa 850 werkplekken. Inter Acces is hierbij partner voor een van de eerste trajecten die binnen Equalit is uitgevoerd, de implementatie van een gezamenlijk platform voor Front- en Midoffice.

Aan de hand van de praktijk wordt een toelichting gegeven op de ervaringen binnen Equalit met het gebruik van een oplossing gebaseerd op Software-as-a-Service. Hierbij wordt ook ingegaan op de organisatorische kant en de resultaten van de samenwerking.

Datum: 24 april 2008
Tijd: 15.45 uur tot 16.30 uur
Titel: Software as a Service is een aanjager voor samenwerking in Publieke Dienstverlening Sprekers: Rene de Boer, Manager WebNext bij Inter Access en Ulco Hollink, Senior beleidsadviseur Informatievoorziening bij Equalit

Voor meer informatie of het plannen van afspraken kunt u contact opnemen met Anja Breunis via interaccess@lvtpr.nl of 030 - 65 65 070

###

Over Inter Access
Met ruim 1.100 medewerkers in Nederland en België is Inter Access de IT-dienstverlener voor de ontwikkeling èn het beheer van de informatievoorziening van middelgrote en grotere organisaties in de publieke sector, zorg, handel, industrie en financiële dienstverlening. Met onze kernactiviteiten Consulting, Technology, Solutions en Managed Services bieden we onze klanten integrale IT-oplossingen op basis van standaardcomponenten dan wel op basis van maatwerk, of door de inzet van mensen met hoogwaardige kennis en ervaring. Inter Access kiest bewust voor het toepassen van op standaarden gebaseerde technologie van de toonaangevende leveranciers IBM, Microsoft, Oracle en SAP. Daardoor zijn krachtige partnerships gegroeid en ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen. Voor meer informatie:



Ingezonden persbericht