Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond Nieuwegein, 24 april 2008

PERSBERICHT

AA-Drink sponsor nationale honkbaljeugd

AA-Drink is de komende twee jaar sponsor van het opleidingsprogramma 'Talenten honkbal' van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond. De KNBSB en AA-Drink, onderdeel van United Soft Drinks B.V, hebben vanmiddag beide een handtekening onder de overeenkomst gezet.

Hiermee wordt AA Drink partner van de jeugdopleiding van de honkbaltak van de KNBSB. Onder andere het AAA team (Jong Oranje), AA-team (Junioren) en de vertegenwoordigende teams (aspiranten en/of junioren) van de drie Baseball Academies in Nederland profiteren van de sponsorovereenkomst.

AA-Drink ondersteunt deze teams financieel, als ook met de verschillende producten van de sportdrankenleverancier. Tevens worden er materialen van AA-Drink ter beschikking gesteld zoals bidons, bidonkratjes en koelcontainers etc. Dit materiaal kan ook ingezet worden bij breedtesportactiviteiten van de KNBSB.

'Deze sponsorovereenkomst is een mooie stimulans voor de verdere ontwikkeling van honkbaltalenten in Nederland en kan een bijdrage leveren aan een kwaliteitsimpuls van het jeugdhonkbal in Nederland', aldus bondscoach Robert Eenhoorn.

Beide partijen hebben te kennen gegeven een langere samenwerking dan de nu overeengekomen periode van twee jaar na te streven.


Noot voor de redactie /

Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond