Leve de lente: Voorjaarsfair Brabanthallen Den Bosch: 25-26-27 april

22/01/2008 09:30



EPN Beursorganisatie BV



PERSBERICHT

Leve de lente: Voorjaarsfair Brabanthallen Den Bosch: 25-26-27 april

De Beursorganisatie organiseert dé voorjaarsfair op 25, 26 en 27 april 2008 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Daar wordt de lente uitbundig gevierd. Leve de Lente is dé beurs die nieuwe energie en frisse ideeën geeft voor het voorjaar. De lente is een tijd van verandering, verfrissing, verrassingen, verleidingen en verlangens. Met meer dan 160 stands op het gebied van, wonen, interieur en decoratie, eten,de nieuwste modetrends, make-up en allerlei workshops. Leve de Lente garant voor drie dagen feest! Inspirerend en zeer geslaagd voor een dag gezellig shoppen met vriendinnen of het hele gezin!

Wonen, interieur, tuinieren, decoratie, mode, make-up, en eten: alles wat het leven leuk maakt, komt in een heel nieuw daglicht te staan. Verlangend naar de voorjaarszon, het buitenleven, de geurende voorjaarsbloemen, sprankelende kleuren en wereldse smaken. Dàt is de lente van 2008 en die beleef je optimaal op de voorjaarsfair op 25, 26 en 27 april in de Brabanthallen in Den Bosch.

De volgende thema's komen uitgebreid aan bod:
Leve de tuin!
Leve het huis!
Leve je lijf!
Leve de smaak!
Leve de vrijheid!
Leve de liefde!

Leve de Lente; daar kikkert men van op!

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.levedelente.nl