Gemeente Putten

Vijf inwoners ontvangen een koninklijke onderscheiding (25-04-2008)


---

Putten, 23 april 2008

Burgemeester mr. B.J. van Putten reikte op vrijdag 25 april 2008 koninklijke onderscheidingen uit aan mevrouw J. Tijssen-van Stormbroek, mevrouw J.G. Veldhuis-Trenning, de heer J. van Dijk, mevrouw T. van den Brink en de heer W. Geurtsen. Allen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mevrouw J. Tijssen-van Stormbroek

Mevrouw Tijssen ontving de onderscheiding vanwege haar activiteiten sinds 1968 op cultureel terrein (o.a. voor De Lofstem en de bibliotheek in Huinen) en op het gebied van kerkelijk leven, welzijn en zorg (Nierstichting).

Mevrouw J.G. Veldhuis-Trenning

Mevrouw Veldhuis werd onderscheiden vanwege haar (bestuurlijke) activiteiten sinds 1982 voor de EHBO-vereniging, afdeling Putten en de jeugd-EHBO.

De heer J. van Dijk

De heer Van Dijk ontving de onderscheiding voor zijn (bestuurlijke) activiteiten sinds 1965 op het terrein van kerkelijk leven, welzijn (diverse werkzaamheden, gericht op mensen met een handicap), onderwijs en cultuur.

Mevrouw T. van den Brink

Mevrouw Van den Brink ontving de onderscheiding, omdat zij zich vanaf 1987 heeft ingezet op het terrein van humanitaire hulpverlening (Dorcas) en ouderenzorg.

De heer W. Geurtsen

De heer Geurtsen werd onderscheiden omdat hij zich vanaf 1977 heeft ingezet op het gebied van kerkelijk leven (Gereformeerde Kerk) en op sociaal-maatschappelijk terrein (o.a. Groot Emaus en mantelzorg).