Albert Heijn maakt Tarzan toegankelijk voor nog breder publiek

Publicatietijd: 25/04/2008 19:30

Gratis 2e kaartje musical Tarzan bij Albert Heijn

De spectaculaire musical Tarzan is op dit moment, met ruim 875.000 verkochte kaarten, de meest succesvolle musical in de Nederlandse musicalgeschiedenis. Alle reden voor Albert Heijn om deze musical toegankelijk te maken voor een nog breder publiek. Vanaf maandag 28 april start daarom bij Albert Heijn de musicalactie 'Gratis 2e kaartje voor de musical Tarzan'. In 2007 werden door deze succesvolle actie bijna 300.000 kaarten verkocht voor de musical The Wiz.

Tarzan, met in de hoofdrollen onder andere Chantal Janzen en Ron Link, vertelt het legendarische verhaal van een Engels jongetje dat na schipbreuk wees wordt. Hij wordt opgevangen in een apenkolonie waar hij opgroeit tot een volwassen man. Na vele jaren ontmoet hij voor het eerst een medemens; Jane Porter. Vanaf dit moment veranderen hun werelden, voorgoed. Het is een musical over vriendschap, identiteit en wilskracht. Tarzan is exclusief te zien in het Fortis Circustheater in Scheveningen.

De actie
Klanten die vanaf maandag 28 april boodschappen doen bij Albert Heijn kunnen snel en gemakkelijk sparen voor een gratis 2e kaartje voor de musical Tarzan. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een AH Musicalpunt. Bij een volle spaarkaart met slechts 5 AH Musicalpunten krijgen klanten een AH Musicalvoucher waarmee zij een gratis 2e kaartje voor musical Tarzan kunnen reserveren. Daarnaast kunnen klanten ook profiteren van voordelig openbaar vervoer. Voor maar 15 euro per persoon. kunnen klanten van elk station in Nederland met NS & HTM heen en terug naar de musical Tarzan.

De AH Musicalpunten zijn verkrijgbaar van maandag 28 april t/m zondag 18 mei. De AH Musicalvouchers kunnen t/m zondag 25 mei verzilverd worden. Kaarten voor de musical Tarzan kunnen gereserveerd worden t/m 6 juli. Deze aanbieding geldt voor alle voorstellingen van Tarzan, zolang de productie te zien is in het Fortis Circustheater in Scheveningen.
Links: http://www.ah.nl Noot voor de redactie: Noot voor de redactie/