Gemeente Montferland

Koninklijke Onderscheidingen 2008

Op vrijdag 25 april 2008 heeft Burgemeester C.C. Leppink-Schuitema, bij gelegenheid van Koninginnedag 2008, Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan de volgende personen.

---

Onderscheiding: Lid in de orde van Oranje Nassau Persoonsgegevens: De heer J. de Wit uit Didam
De heer de Wit heeft zich zowel bestuurlijk als organisatorisch ingezet voor de sierduivensport. Hij is regionaal en landelijk actief. Hij is voorzitter van de bibliotheek in Loil en lid van buurtplatform de Kom.

---

Onderscheiding: Lid in de orde van Oranje Nassau Persoonsgegevens: De heer G.B. Spenkelink uit Zeddam

De heer Spenkelink is een echte sportman. Hij heeft zich in Zeddam zowel voor de tennisvereniging als de voetbalclub ingezet. Hij is een groot organisator van toernooien.

---

Onderscheiding: Lid in de orde van Oranje Nassau Persoonsgegevens: De heer C.J.B. Ruikes uit Stokkum

De heer Ruikes is van onschatbare waarde voor de Stokkumse gemeenschap. Hij is leerkracht aan de basisschool en organisator van evenementen in het dorp. Hij is actief bij kasteel Huis Bergh en hij stond aan de wieg van culturele grenscontacten in Liemers Niederrhein.
---

Onderscheiding: Lid in de orde van Oranje Nassau Persoonsgegevens: De heer G.B.J.M. Knuvink uit Stokkum

De heer Knuvink is een vrijwilliger pur sang. Hij is actief lid van de carnavalsvereniging de Leertrekkers en lid van de Dorpsraad. Daarnaast is hij secretaris van de Stichting Promotie Stokkum en bestuurslid en voorzitter van Het Oranje Comité.