Time : 10:00:00
Date : 23 April 2008
Sender Name: Suseia

De USG Financial Forces Trophy, een originele bijeenkomst voor financiële afdelingen in België Op zaterdag 26 april komen meer dan 350 financiële professionals samen in het Koning Boudewijnstadion voor een dag vol teambuilding en plezier, een uniek evenement in België. Dé ultieme gelegenheid om het cliché te doorbreken dat werken met cijfers werken saai is!

Deze tweede editie verwelkomt dubbel zoveel teams ten opzichte van vorig jaar. De financiële medewerkers, die men vaak onderschat bij dit soort evenementen, zijn dus duidelijk zeer enthousiast om de kleuren van hun bedrijf te vertegenwoordigen! Deze ludieke strijd is toegankelijk voor iedereen en bestaat uit 15 opdrachten met een financiële en ecologische* toets (Segway, Ultimate Frisbee, Bungee Run, etc.). De financiële departementen van 70 grote Belgische ondernemingen krijgen er de kans om te netwerken en om via teambuilding de interne groepsgeest te stimuleren.

Dompel je mee onder in de sfeer van de USG Financial Forces Trophy op zaterdag 26 april in het Koning Boudewijnstadion. U zal er de gelegenheid hebben om de activiteiten mee te beleven en de deelnemers en partners te interviewen.
Misschien wilt u zich graag nog inschrijven om het evenement zelf actief mee te beleven? Contacteer ons dan rechtstreeks op het nummer
0477 77 60 06 om uw team samen te stellen!

Praktische informatie
Waar? Koning Boudewijnstadion, Marathonlaan 135/2, 1020 Brussel Wanneer? Zaterdag 26 april

Uurrooster

09:00 Onthaal van de deelnemers

10:00 Begin van de activiteiten

12:30 Lunch

14:00 Vervolg van de activiteiten

18:30 Prijsuitreiking en Barbecue

Noot voor de pers: