TROS

Hilversum, 23-04-2008

Afdeling Marketing & Communicatie



Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 26 april

Radio 2 - 16.00 uur

Times New Roman

Times New Roman

ROB DE NIJS TE GAST BIJ TROS MUZIEKCAFÉTimes New Roman

Times New Roman

Rob de Nijs heeft een album opgenomen met Franse chansons vertaald in het Nederlands. Daarnaast heeft hij een duet opgenomen met de Franse grootheid Julien Clerc. Rob gaf vorige maand in Carré een jubileumconcert met het Metropole Orkest ter ere van zijn 65-ste verjaardag en zijn 45-jarige artiesten jubileum.

Idols-finaliste Dewi stond het afgelopen half jaar bijna iedere avond in het theater met de musical Hair. Nu is ze alweer druk bezig met de promotie van haar nieuwe album: 'True to my Soul'. Zaterdag alvast een voorproefje in TROS MUZIEKCAFE.

HET ROSENBERG TRIO bestaat alweer bijna zestien jaar en is inmiddels bekend door heel Europa. Deze maand kwam het nieuwe album uit in Nederland en Frankrijk dat zij samen met violist TIM KLIPHUIS maakten: 'Tribute to Stéphane Grappelli'. Times New Roman



TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl