Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

14 april 2008, persbericht nr. 03

The Get Shakes vervangt Chrome Hoof

26 April presenteert Metropolis festival in het NAi de line up van het festival op zondag 6 juli. Naast Aux Raus, Shameboy, Blaudzun, La Fleur Fatale en de speciale act de Stille Fanfare speelt ook the Get Shakes op 26 april op deze bijzondere lokatie in Rotterdam. De drummer van Chrome Hoof kampt met rugproblemen, hierdoor lukt het de band helaas niet om te spelen op Metropolis Presenteert. Gelukkig hebben de programmeurs in The Get Shakes een goede vervanger gevonden.

The Get Shakes
Na talloze bijzondere remixes van onder andere Kasabian en MSTRKRFT, het verschijnen op de soundtrack van de film 21 en in de mateloos populaire game Grand Theft Auto San Andreas komt the Get Shakes nu acte de presence geven op Metropolis Presenteert. Er mag gedanst worden!

Triggerfinger in het Zuiderpark

Tijdens het Metropolis festival op 6 juli in het Zuiderpark zal Triggerfinger (BE) de metaal liefhebbers onder ons trakteren op een rockshow waar je u tegen zegt. Eerder vergeleken met namen als Queens of the Stoneage, Led Zeppelin en andere grootheden, hebben de mannen van Triggerfinger wel wat te bewijzen. Met hun nieuwe album als referentie materiaal kunnen we alleen maar zeggen: komt dat zien!

En wist je dit al..?
Shameboy komt precies in het weekend van Metropolis presenteert met het nieuwe album op de proppen. Metropolis heeft de primeur! La Fleur Fatale zal op 26 april een instore doen in Rotterdam. De exacte details van dit concert worden binnenkort vrijgegeven. Behalve vette muziek luisteren kun je in het NAi op 26 april ook nog je schoenen laten pimpen. Neem een paar oude schoenen mee en laat de ontwerper erop los. Voor je het weet sta je te dansen op je eigen exclusieve allstars! Metropolis Presenteert wordt aan elkaar gepraat door niemand minder dan brutale doch strak geklede Jakhals Sjoerd.

Metropolis Presenteert

Datum: zaterdag 26 april
Locatie: NAi, Museumpark 25, 3015 CB Rotterdam.
Aanvang: 21.00 uur
Deuren open: 20.00 uur

Entrée VVK: E 6,-

Entrée deur: E 9,-
Metropolis Festival
zondag 6 juli 2008
Zuiderpark, Rotterdam
www.metropolisfestival.nl

Het Metropolis Festival wordt mede mogelijk gemaakt dankzij: Rotterdam Festivals, Dienst Kunst en Cultuur, Thuiskopie fonds, NFPK, Grolsch.