Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Willemsbrug zaterdag dicht tussen 11.00 en 21.00 uur

Op zaterdag 26 april, tussen 15.00 en 19.00 uur, vindt op de Willemsbrug de kick off plaats van Dance4Life, gratis toegankelijk voor een ieder.

Actiecampagne
Dance4Life is een internationale actiecampagne voor, door en mét jongeren. Samen binden ze de strijd aan tegen een probleem van wereldformaat: hiv en aids. Hierbij wordt gebruik gemaakt van dans als bindmiddel, want dans is de taal die jongeren wereldwijd spreken.

Geen verkeer
In verband hiermee is de Willemsbrug op zaterdag aanstaande gesloten van 11.00 tot 21.00 uur voor al het gemotoriseerd verkeer. Er is ook geen busverkeer mogelijk over de Willemsbrug. Bewoners en bedrijven op het Noordereiland zullen trouwens geen hinder ondervinden met bereiken van en parkeren in hun buurt. Hierover zijn ze intussen uitvoerig geïnformeerd.

Fiets- en wandelpad
Met de auto kunt u overigens gewoon gebruik blijven maken van alle andere omliggende verbindingswegen. Er wordt bovendien één fiets- en wandelpad vrij gehouden op de Willemsbrug

Informatie
Voor meer informatie over Dance4Life en de kick off kunt u terecht op www.dance4life.nl, of telefonisch via (020) 420 57 55. Op de dag van het evenement zal dit nummer doorgeschakeld worden naar een mobiel telefoonnummer.