Gemeente Etten-Leur

Gemeente Etten-Leur in Mooi Weer de Leeuw

Gemeente Etten-Leur bij `Mooi! Weer de Leeuw'

Op zaterdag 26 april aanstaande presenteert de gemeente Etten-Leur zich bij Paul de Leeuw in het programma `Mooi! Weer de Leeuw'. Wethouder Felix de Bekker en Sidney Vereyken zijn aanwezig en laten met een filmpje van 1 minuut Etten-Leur zien. Uiteraard voorziet Paul de Leeuw op zijn geheel eigen wijze zoals we dat van hem gewend zijn, het filmpje van commentaar.

Tijdens de nieuwjaarsuitzending van `Mooi! Weer de Leeuw' was Sidney Vereyken al aanwezig bij het programma. In tegenstelling tot de rest van het publiek dat geheel in het wit gekleed was, was Sidney gekleed in het zwart. Daardoor viel hij natuurlijk op en kreeg hij geregeld wat opmerkingen en vragen van Paul de Leeuw te verduren. Sidney vertelde dat hij uit Etten-Leur kwam. Paul de Leeuw heeft toen ook enkele opmerkingen over Etten-Leur gemaakt waarbij onze gemeente er niet positief vanaf kwam. Wethouder Felix de Bekker heeft destijds een brief geschreven naar Paul de Leeuw waarin hij hem heeft uitgenodigd om Etten-Leur met eigen ogen te komen bekijken. De redactie van het programma heeft contact opgenomen met de gemeente en het voorstel gedaan om tijdens een uitzending met Sidney terug te komen en een filmpje te vertonen waarin te zien is wat Etten-Leur allemaal te bieden heeft. Deze uitdaging heeft de gemeente aangenomen. In het laatste programma van het seizoen is het zover. De opnames daarvoor hebben plaatsgevonden op donderdag 24 april 2008.

Zaterdag 26 april aanstaande is het programma te zien op Nederland 1 om 20.30 uur. Etten-Leur is in het programma als eerste aan bod.

Naar de opiniewijzer
30 april t/m 12 mei
Er zijn 5 vacatures

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl