Ingezonden persbericht


Vierde PANN-on-Tour reist naar Haarlem
Het reizende feest voor homo's en hetero's kent ongeremde populariteit

UTRECHT - 26/03/2008 - Stichting PANN gaat met het in populariteit toenemende PANN-on-Tour voor de eerste keer naar Noord-Holland. Op zaterdag 26 april 2008 betrekt PANN-on-Tour een van de grootste en populairste poppodia van Nederland, het Patronaat. Deze avond is het Patronaat het domein van een feestende menigte homo-, bi- én heteroseksuelen, de doelgroep van PANN.

Voor de vierde editie van PANN-on-Tour verwelkomt Stichting PANN meer dan 1100 bezoekers in het Haarlemse Patronaat, gevestigd in het centrum van de stad. Met vier DJ's, drie VJ's en een team van organisatoren uit eigen gelederen betrekt PANN beide zalen van het poppodium.

PANN-on-Tour
Vorig jaar startte PANN-on-Tour met twee uiterst succesvolle pilots in Den Haag en Tilburg. PANN betrok de grootste poppodia in deze regio's en zette daar uitverkochte feesten neer voor duizenden jongeren. Ook kijkt PANN zeer tevreden terug op het eerste PANN-on-Tour feest in 2008 dat tevens in Den Haag plaats vond.

Dankzij dit succes maakt Stichting PANN in 2008 een tournee met nog eens zes feesten in verschillende steden door het hele land. Tot en met het einde van het jaar reist PANN naar Haarlem, Zwolle, Groningen, Arnhem, Eindhoven en Tilburg.

Het doel van PANN-on-Tour is om het concept van het Utrechtse PANN-Feest in heel Nederland met succes neer te zetten. Het PANN-Feest dat maandelijks in het Utrechtse poppodium Tivoli plaats vindt, kent al jaren een ongekende populariteit. Het feest trekt jaarlijks tienduizenden homo-, lesbo-, bi- en heterojongeren uit alle provinciën van het land.

Stichting PANN
Een van de doelen van Stichting PANN is om laagdrempelige feesten te organiseren met een ongedwongen sfeer en waar iedereen zichzelf kan zijn. PANN slaat al 39 jaar een brug tussen homojongeren en anderen. De organisatie van PANN draait op meer dan zeventig vrijwilligers. De opbrengsten van de feesten worden in een fonds gestort. Met dit fonds subsidieert en organiseert Stichting PANN tal van maatschappelijke activiteiten die homojongerenintegratie en -emancipatie bewerkstelligen.

Praktische informatie PANN-on-Tour Haarlem
Event: PANN-on-Tour
Plaats: Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Datum: 26 april 2008 van 22.00 tot 4.00 uur
Kaartverkoop: kaarten zijn à ¤ 6,- eenvoudig online te kopen via www.pann.nl.

PANN-Bussen
PANN zet bussen in tussen Utrecht en Haarlem. Retourkaarten à ¤10,- zijn apart verkrijgbaar via www.pann.nl.

Ook rijdt er om 03.00 uur een bus van Patronaat in Haarlem naar Schilhol met aansluiting op het nachtnet van NS. Kaarten voor deze enkele reis zijn à ¤5,- apart verkrijgbaar via www.pann.nl.

Kijk ook op deze website voor exacte bustijden en meer informatie.

Openbaar vervoer / auto
Kijk voor actuele OV reisinformatie op www.9292ov.nl. Bekijk de website van het Patronaat voor de routebeschrijving per auto: www.patronaat.nl.

----------