Politie Brabant-Noord

Sfeerverziekend gedrag in uitgaansgebied

's-Hertogenbosch, 26-04-2008 o De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Parade in s-Hertogenbosch een 26-jarige man uit Hoogeloon en een 37-jarige man uit Schijndel aangehouden voor vernieling van een deurruit van een café. Het tweetal was wegens vervelend gedrag buitengezet en vernielden daarop de ruit. Zij zijn voor verhoor ingesloten.

Later die nacht zijn op de Torenstraat in s-Hertogenbosch nog twee inwoners (19- en 21 jaar oud) aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering en belediging. Het tweetal kreeg geen toegang tot een café en gedroegen zich hinderlijk. Op vordering van de politie wilden zij niet weggaan en scholden zij de agenten uit. Zij zijn voor verhoor ingesloten

Op de Parade is een 34-jarige man aangehouden die zich na vordering daartoe niet wilde verwijderen na sfeerverziekend gedrag op de Parade. Tevens beledigde hij de agenten. Hij is ingesloten. Een 37-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch wilde in de richting van de agenten gaan en werd tegengehouden door een portier. Volgens de portier heeft de man hem stevig om zijn nek gepakt waaraan hij een pijnlijke plek overhield. De politie hield ook deze man aan.