TROS

StoneSansHilversum, 23-04-2008

Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie

Z@PPSPORT

Uitzending zaterdag 26 april

Z@PP - 08.45 uur en 17.15 uur

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG IN Z@PPSPORT

BATTLE: DANCE

Watskeburt? De drie rappers van 'De Jeugd Van Tegenwoordig' zijn de jury van een waanzinnige dance-battle! Twee groepen van drie dudes en drie babes krijgen anderhalf uur de tijd om met een choreograaf een dance-move te leren. Daarna vindt de strijd plaats om de Z@PPSPORT-beker.

KOGELSTOTER RUTGER SMITH IN DE 'PEKING EEND'

Ron crosst dwars door Nederland met de 'Peking Eend'. Hij bezoekt een aantal topsporters die in augustus deelnemen aan de Olympische Spelen. Hoe bereid kogelstoter Rutger Smith zich voor op het grootste sportevenement ter wereld?

NEWS FLASH: KIDS SPORTS NEWS

Vorige week werd in de Amsterdam Arena de start gevierd van Kids Sport News, een groot project met een website waar je alles

over jouw favoriete sport kan vinden.

MOVE

Een basketbalmove: Steven met de 'cross-over' achterwaarts.

Televisie

Z@PPSPORT

Uitzending zondag 27 april

Z@PP - 08.45 uur

AMAZONE IMKE SCHELLEKENS-BARTELS IN Z@PPSPORT

HELLUP: PAARDRIJDEN

Amazone Imke Schellekens-Bartels haalde met haar paard Sunrise goud op het EK dressuurwedstrijden. Zij is dus dé vrouw om de twaalfjarige jarige Julia te helpen. Julia rijdt al vijf jaar paard, maar heeft nu een probleem met haar pony Flits.

SURFKAMP FRANKRIJK

Een reallife soap waarin we de belevenissen volgen van een aantal kids in Lacanau, een surfdorp in Frankrijk. Dit keer: worden de meiden echte surfchicks?

REPO: SCHOOLSTRAATVOETBAL

Negen meiden van basisschool De Zuidstroom staan in de finale van het Nationaal Schoolstraatvoetbal Kampioenschap. Dat wordt georganiseerd door de Johan Cruyff Foundation. Vier wedstrijden staan er op het programma, staan de girls daarna op de eerste plek van het erepodium?

GROTE CLUBACTIE

De beste lotenverkopers van Nederland krijgen een sportclinic cadeau.

Dit keer zijn we bij een schaatsles van Olympisch kampioene Ireen Wüst. Hoeveel loten moet je verkocht hebben om met haar op 't ijs te mogen?!

MOVE

Een coole sportmove in drie stappen.

Z@PPSPORT is iedere zaterdag en zondag om 08.45 uur te zien op Z@pp. Op zaterdag om 17.15 uur een uitzending vol hoogtepunten. Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas.




TROS