Gemeente Langedijk


11 april 2008

Opening zwembad de Bever

Een paar dagen eerder dan gebruikelijk, 30 april is elk jaar de streefdatum maar dit jaar valt de meivakantie al vroeg, opent buitenbad de Bever in Sint Pancras op maandag 28 april voor weer een zomer lang veel gezelligheid.. Na een winter hard werken waarin de Bever weer het nodige onderhoud heeft ondergaan, de overtollige bladeren zijn aangeharkt en het vrijwilligersteam bezig is geweest met het snoeiwerk van bomen en planten ziet de Bever er weer spic en span uit voor weer een actieve en mooie zomer!

Zwemlessen in de Bever
Natuurlijk worden in de Bever ook dit zomerseizoen weer zwemlessen gegeven. De Bever leidt kinderen van 5 jaar en ouder op voor het zwem-ABC maar ook voor Zwemvaardigheid 1 tot en met 4 en voor Snorkelbrevetten. Nieuw is het Survival zwemmen met bijbehorend diploma! Beleef samen met vriendjes en vriendinnetjes een veelzijdig en dol dwaas avontuur! De zwemlessen in buitenbad de Bever worden gegeven op verschillende tijdstippen. De lessen zijn, met uitzondering van het Snorkelen, altijd 2 maal per week een half uur en voor de zwemlessen is géén wachtlijst. Ook kinderen die gevorderd zijn kunnen terecht in een van de zwemgroepen in de Bever. Doordat de Bever en zwembad Duikerdel beiden door de Stichting Sport Servicepunt Langedijk worden beheerd, worden ook de kinderen die op de wachtlijst staan bij Duikerdel uitgenodigd om in de Bever te gaan beginnen. Zij krijgen over de mogelijkheden persoonlijk bericht. De zwemlessen in de Bever beginnen na de meivakantie en lopen door tot en met de grote vakantie. De lessen voor hogere diploma's worden gegeven totdat het zwembad weer sluit op zondag 7 september. Maar zo ver is het nog lang niet.

Zes voordelen om uw kind aan te melden voor zwemlessen in Buitenbad de Bever!
Of uw kind nou voor het eerst op zwemles gaat of wil doorstromen vanuit een ander zwembad ? In de Bever kan het allemaal! De vele voordelen die wij u kunnen bieden vindt u in het volgende overzicht.

Voordeel 1: Is, of wordt uw kind vóór 1 juli 2008 5 jaar of ouder, dan kan het na de meivakantie direct beginnen in buitenbad de Bever. De zwemlessen worden twee maal per week gegeven en duren een half uur.

Voordeel 2: Is uw kind begonnen met zwemlessen en heeft het de eerste sticker (niveau 1) op het niveaucertificaat kunnen plakken, dan kan het meedoen aan een of meerdere weken snelcursus in zwembad Duikerdel. Deze snelcursussen worden gegeven in alle 6 de weken van de grote vakantie en bestaan uit 5 dagelijkse lessen van één uur. Ondertussen gaan de lessen in de Bever ook gewoon door. Als dát geen opschieten wordt!

Voordeel 3: Aan het einde van een snelcursusweek kunnen de kinderen die hiervoor een uitnodiging krijgen, direct afzwemmen.

Voordeel 4: De snelcursussen worden gegeven in alle niveaus vanaf niveau 1 én voor het B-diploma.

Voordeel 5: Zwemt uw kind gedurende het zomerseizoen af voor een diploma dan kan het direct instromen in de lessen voor het volgende diploma.

Voordeel 6: Is uw kind nog niet klaar om af te zwemmen voor een diploma? Geen probleem, na de grote vakantie stroomt uw kind direct door naar de zwemlessen in binnenbad Duikerdel.

Vaste klanten krijgen ook dit jaar weer een leuke korting op de Zomerabonnementen
Sinds de zomer van 2006 is de Bever ook gedigitaliseerd. Voorbij is de tijd dat de badmeester met een rol kaartjes onder de arm aan de rand van het bad zat. Ook het buitenbad gaat met haar tijd mee. Deze zomer kunnen de abonnementen zelfs geheel automatisch worden opgewaardeerd en afgerekend. Zónder dat men daarvoor de deur uit hoeft. Voor de, inmiddels vele, Vaste-Klanten van de Bever scheelt dit in de rij staan bij de kassa van de Bever. Ook voor het personeel van de Bever is dit een verlichting van taken en dat willen we graag belonen. Degenen die de pas van het vorige zomerseizoen hebben bewaard kunnen dan ook rekenen op een korting van maar liefst 20%!

De vaste klanten hebben inmiddels een kaart ontvangen over de te volgen procedure. Deze is tevens te vinden op www.zwembaddebever.nl .

Ook degenen die (nog) geen pas (meer) hebben kunnen in de voorverkoop profiteren van een korting van maar liefst15%.

De voorverkoop is van maandag 16 april t/m zondag 29 april 2007. de kassa in de Bever is open op werkdagen van 13.00-17.00 uur en op 30 april op de Koninginnemarkt van 11.00-13.00 uur. Ook in zwembad Duikerdel kan men terecht voor een zomerabonnement voor de Bever, tijdens alle openingsuren.

Activiteiten in de Bever
Het personeel heeft een leuke activiteitenkalender kunnen samenstellen voor het zomerseizoen.

Vaste onderdelen daarin zijn onder meer, Bingo/Lingo, Waterpolotoernooi, de kampeernacht, ontbijtzwemmen en de zwemvierdaagse.

Na het eindfeest op zondag 7 september volgt dan weer het zwemmen voor honden met baasjes.
Aanmelden voor zwemlessen, aanvragen van abonnementen, opzoeken van activiteiten, tarieven of openingstijden? Het kan allemaal via de website www.zwembaddebever.nl of telefonisch: 072-5643195