Gemeente Rotterdam

Van 28 april tot en met 5 mei is er reces in verband met de meivakantie. Op 6 mei houdt de commissie voor Maatschappelijke Ondersteuning, Volksgezondheid en Participatie rondetafelgesprekken in het kader van de Wmo. Op 8 mei vergadert de commissie voor Economie, Sociale Zaken, Haven, Milieu en Vervoer.

Commissie Maatschappelijke Ondersteuning, Volksgezondheid en Participatie Rondetafelgesprekken in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
Dinsdag 6 mei, 9.30 uur, zaal 7 stadhuis (en later extern) De commissie voert op 6 mei als externe oriëntatie twee rondetafelgesprekken in het kader van de Wmo. Men begint op het stadhuis waar het onderwerp huishoudelijke verzorging is. Na een ritje met diverse Vervoer op Maat-busjes komt in Spaanse Polder Vervoer op Maat aan de orde. Voor beide gesprekken zijn naast leidinggevenden en vertegenwoordigers van cliëntenorganisaties ook uitvoerders uitgenodigd. Tijdens de rit naar Spaanse Polder zullen de commissieleden met willekeurige cliënten van gedachten wisselen.

Commissie Economie, Sociale Zaken, Haven, Milieu en Vervoer Donderdag 8 mei, 9.30 uur
De agenda van de commissie is op dit moment nog niet bekend. Informatie over deze vergadering vindt u vanaf 29 april op www.rotterdam.nl.

Het eerstvolgende Actualiteitenuur van de raad vindt plaats op 15 mei en de eerste vergadering van de gemeenteraad na het reces is op donderdag 22 mei.

Bron: Griffie, 25-04-2008