Crunch Pops: de kleinste ijsjes van Nederland

28/04/2008 14:31

Nestlé

Eettrend 'klein is fijn' nu ook te zien bij ijs

Downsizen is dé eettrend van komend seizoen. Kleine porties eten van hoge kwaliteit, zoals tapas, sushi, amuses, mezze en dim sum, als tegenhanger van de grote eenvoudige gerechten. En vanaf nu zijn ook ijsjes in miniformaat te krijgen. Nestlé Ice Cream introduceert namelijk Crunch Pops, de kleinste ijsjes van Nederland.

Zelf bepalen hoeveel je eet
Ook in de supermarkt zijn éénpersoonsporties en snacks als mini-paprikaatjes en mini-komkommertjes terrein aan het winnen. Met de opkomst van de kleine snacks, gerechten en hapjes, wordt het steeds makkelijker om zelf te bepalen hoeveel en wanneer men eet. Crunch Pops ijs, dat vanaf april verkrijgbaar is, sluit hier naadloos op aan.

Naast klein en lekker, hebben de nieuwe ijsjes nog een voordeel. De éénhaps vanille-ijsjes zijn door hun krokante chocoladejasjes namelijk een half uur buiten de vriezer te bewaren. Handig, want rustig ijs eten is lastig. De koude lekkernij smelt immers snel. Voor de nieuwe Crunch Pops kan wél de tijd genomen worden.

Hap, slik, terug in de vriezer
Eén Crunch Pop is precies één hapje en telt 13 calorieën. En doordat ze tot een half uur buiten de vriezer te houden zijn, kunnen de mini-ijsjes bijvoorbeeld heerlijk relaxt gegeten worden tijdens een film, meegenomen worden naar het strand of op tafel worden gezet bij een feestje. En even geen trek meer? Binnen twintig minuten kunnen Crunch Pops weer terug de vriezer in. Crunch Pops zijn verkrijgbaar in twee verpakkingen; een éénpersoons verpakking met achttien stuks en een familieverpakking met 56 stuks.