Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Vacansoleil voorgedragen voor Internationaal Leerbedrijf van het Jaar

Eindhoven, 25 april 2008 - Vacansoleil, marktleider in luxe kampeervakanties, is voorgedragen voor de titel van Internationaal Leerbedrijf van het jaar 2008. De uiteindelijke winnaar zal in juni bekend worden gemaakt.

De verkiezing Internationaal Leerbedrijf van het Jaar is een initiatief van het Ministerie van Economische zaken in samenwerking met de MBO Raad en Colo, het Centraal Orgaan van Landelijke Opleidingsorganen van het bedrijfsleven. Vacansoleil is kandidaat voor de titel in de recreatiesector.

Vacansoleil Camping Holidays biedt op ruim 300 campings in vijftien Europese landen veel stageplaatsen aan voor opleidingen in o.a. recreatie en toerisme. Daarnaast heeft Vacansoleil in samenwerking met zes ROC's eigen recreatie opleidingen ontwikkeld op diverse leerniveaus. Vacansoleil maakt zich in de promotie van deze opleidingen sterk voor de kwaliteit van personeel in de internationale recreatiebranche. Met name het imago van full time werken in het toerisme wordt hiermee versterkt. Een verkiezing tot Internationaal Leerbedrijf zou niet alleen voor Vacansoleil maar ook voor deze opleidingen een erkenning van kwaliteit zijn.

In mei wordt het aantal titelkandidaten voor 'Internationaal Leerbedrijf van het Jaar' teruggebracht tot drie, waaruit in juni de winnaar wordt gekozen.

Over Vacansoleil:
Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe campingvakanties. In 2007 boekte Vacansoleil ruim 110.000 luxe kampeervakanties en is daarmee goed voor een marktaandeel van 23%. Vacansoleil biedt ruim 300 campings in 15 landen. Kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl.

Bijlage:
Foto Camping Jobs en Logo Vacansoleil

EINDE BERICHT