300 singles speeddaten voor een relatie

02/05/2008 10:24

Zullenwij

Zondag 4 mei gaan 300 singles in Hotel Arena Amsterdam speeddaten voor een date of relatie. Speeddaten.nl organiseert een XL speeddate voor 300 singles in de leeftijd van 20 tot ruim 55 jaar. Dr ie minuten een gesprek, een ja of nee en door naar de volgende date.

Op dit moment daten er iedere maand zo'n 440 singles op de avonden van speeddaten.nl. Onderdeel van Zullenwij en 10 seconds dating. Zij ontmoeten 30 singels van het andere geslacht en bij een wederzijdse " ja" krijgen ze elkaars e-mail adres om verder af te spreken. Er is 91% kans op minimaal 1 match: een wederzijdse JA.

Speeddaten komt van oorsprong uit Amerika waar het binnen de joodse gemeenschap wordt ingezet om een geschikte huwelijkskandidaat te zoeken. Speeddaten is in Nederland steeds meer in trek om een date te scoren of relatie te zoeken. Op 1 avond ziet en spreekt een singles dertig andere singles.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.zullenwij.nu/speeddaten