Ingezonden persbericht


Persbericht
11 april 2008

EERSTE DEELNEMERS STUDENT OF THE YEAR 2008 BEKEND

De eerste deelnemers van de Student of the Year verkiezing 2008 zijn bekend! Op www.studentoftheyear.nl staan de pittige uitspraken en uitdagende foto's van de studenten die zich tot nu toe hebben aangemeld. Zij strijden om een compleet verzorgde vakantie naar Turkije, een contract bij een gerenommeerd castingbureau én de eeuwige roem. De studentensteden Amsterdam, Utrecht en - verrassend- Leeuwarden hebben tot nu toe de meeste aanmeldingen.

STUDENT OF THE YEAR
De Student of the Year verkiezing is dé zoektocht naar de mannelijke en vrouwelijke student die als beste brains en beauty combineert. hbo en w.o. studenten uit heel Nederland kunnen zich tot en met 4 mei op www.studentoftheyear.nl inschrijven voor de verkiezing door een eigen profiel online te zetten. Gedurende de verkiezing wordt de student getest op algemene kennis, maatschappelijke betrokkenheid en uiterlijke schoonheid. Thema van dit jaar is 'Glitter & Glamour'. De bekendmaking van de Student of the Year 2008 vindt plaats op 10 juli in Club Odeon, Amsterdam.

DE WINNAARS VAN VORIG JAAR
Natasja Admiraal uit Haarlem en Tezontl Rosario uit Eindhoven waren de winnaars van de Student of the Year verkiezing 2007. Zij wonnen onder andere een reis naar Kenia en een contract bij een castingbureau. De deelnemers van dit jaar staan voor de uitdaging hen voorbij te streven. Tezontl en Natasja zullen actief betrokken worden bij de jurering.

STUDENTEN.NET

Organiserend bedrijf Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 220.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0