Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 28 april 2008

ADO - VVV live op Den Haag FM

De wedstrijd ADO Den Haag - VVV Venlo van aanstaande donderdagmiddag is rechtstreeks op Den Haag FM 92,0 te horen. De redactie van Sportsignaal zal vanuit het ADO-stadion wedstrijdcommentaar leveren. Het programma start om 14.00 uur, de wedstrijd om 14.30 uur.

De wedstrijd is de eerste in het zogenaamde best of three-principe bestaande uit een uit- en een thuiswedstrijd en, als beide wedstrijden in een gelijkspel zijn geëindigd of beide wedstrijden een verschillende winnaar kennen, een derde wedstrijd. Het doelsaldo over de eerste twee wedstrijden bepaalt wie er in de derde wedstrijd thuis speelt. De terugwedstrijd in Venlo is op zondag 4 mei, een eventuele beslissingswedstrijd op woensdag 7 mei 2008

Verslaggevers Rob Blankenstein en Martin Bruin zullen donderdag de eerste wedstrijd en de prestaties van ADO in de rechtstreekse uitzending becommentariëren. Opvallend detail is dat de trainer van VVV, André Wetzel, volgend seizoen de hoofdcoach van ADO zal zijn.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////