Happy Days vakantiekamp: alle dagen feest


Zoetermeerse stichting organiseert gratis kindervakantie

ZOETERMEER, 20080423 -- Spectaculaire avonturen beleven, knus bij het kampvuur zitten, heerlijk eten, nieuwe vrienden maken... Op zondag 4 mei vertrekt Stichting Happy Days Zoetermeer met zestig jonge vakantiegangers en twintig enthousiaste vrijwilligers richting Loon op Zand. Het thema is dit jaar `alle dagen feest!'. Het is namelijk de tiende keer dat Happy Days het gratis vakantiekamp organiseert voor kinderen die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Happy Days heeft op haar beurt ook een steuntje in de rug gekregen. Voor het tiende kamp hebben de Zoetermeerse Lionsclubs de opbrengst van hun tiende jazzfestival geschonken aan dit goede doel.

Mede dankzij steun van voornamelijk Zoetermeerse sponsors is het Happy Days gelukt om een echte verwenweek te organiseren. Een week lang zetten de vrijwilligers zich in om de kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen. De prachtige kampeerboerderij in Loon op Zand wordt omgetoverd tot feestgebied. De kinderen kunnen zich dagelijks uitleven op een springkussen, in de speeltuin en met al het sport- en spelmateriaal. Elk dagdeel vindt er ook nog eens een gezamenlijke activiteit plaats in het thema `alle dagen feest!'. Mountainbiken, een kompastocht, spannende verhalen, gezellige spelen en feestelijke maaltijden wisselen elkaar af zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Vrijdag 9 mei keren de vakantiegangers moe en voldaan weer huiswaarts.

Stichting Happy Days verzorgt ieder voorjaar een zorgeloze vakantie voor kinderen tussen de negen en twaalf jaar die een mindere periode in hun leven meemaken of hebben meegemaakt. Een netwerk aan sponsors draagt de kosten van de vakanties. Vrijwilligers doen de rest. Een mooi samenspel met, uiteraard, de kinderen in de hoofdrol! Happy Days is altijd op zoek naar mensen en bedrijven die zich willen inzetten om kinderen die het verdienen jaarlijks een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Meer informatie over Stichting Happy Days Zoetermeer is te vinden op de website: www.stichtinghappydays.nl.





Stichting Happy Days Zoetermeer