Ingezonden persbericht

()

----------

PERSBERICHT

Woensdag 16 april, 2008

Megahitband VANILLA SKY (I) in WaterFront op 4 mei

Zeg je Vanilla Sky, dan denk je aan het nummer "Umbrella" van R&B-ster Rihanna. En dat is waar het momenteel allemaal over gaat rondom deze band.

De met een rocksausje overgoten cover van Rihanna en het hilarische clipje met frontman Vincenzo Mario Christi in een cute little dress heeft Vanilla Sky een megahit opgeleverd. De single is een hit op YouTube en MySpace en is een week lang superclip op TMF.

Maar zoals het vaak gaat met covers, is dit nummer niet echt representatief voor de rest van de muziek. De Italianen zijn in 2002 in Rome gestart en besluiten al vrij snel om zonder enige hulp de demo "Play It If You Can't Say It" op te nemen. Die plaat verkoopt in minder dan twee maanden uit. Met hun catchy, energieke poppunk met een scheutje emo weten ze al snel de aandacht te trekken. Zo worden ze benaderd door Mark Hoppus (voormalig Blink182 bassist en later +44 leader) en Atticus en delen ze het podium met o.a. NOFX, Good Charlotte en The Offspring. De nieuwe plaat "Changes" is inmiddels uitgebracht bij platenmajor Universal. Met de nieuwe plaat, de succesvolle single Umbrella en een aantal potentiële singles in het verschiet is Vanilla Sky klaar om Nederland te veroveren!

The Better Offs zullen vanavond Rotterdam vertegenwoordigen. Deze punkrockband met popinvloeden kenmerken zich door een dik gitaargeluid, veel energie en tempowisselingen. 2008 gaat hét jaar van The Better Offs worden en dat begint met een nieuwe EP (de opvolger van "Talk is Silver, Guns are Gold") gekoppeld aan een Nederlandse tour met Vanilla Sky.

Datum: zaterdag 3 mei 2008
Aanvang: 19.30
Toegang: ¤ 10,-
Locatie: WaterFront / grote zaal
Meer info: www.waterfront.nl / www.vanillaskyrock.com / www.betteroffs.com
Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl.

----------