Politie Zeeland


---


O-873-2008 Links inhalen op rotonde
Omstreeks 15.30 uur zaterdagmiddag reed een 74-jarige vrouw uit Burgh Haamstede op de rotonde Westwal/M.A. de Ruijterlaan in Goes.
Tot haar grote verwondering werd zij op de rotonde links ingehaald door een jonge knul in een rode auto. Hij sneed haar de weg af en raakte haar auto aan de voorzijde. Aan haar auto is flinke schade ontstaan. De rode auto heeft zeer waarschijnlijk ook schade opgelopen. De rode auto is rechtsaf de M.A. de Ruijterlaan ingegaan. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding, want de bestuurder van de rode auto is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Mensen die dit voorval hebben gezien, of er op een andere manier iets van weten worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes of te bellen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844.

Z-874-2008 Letsel na aanrijding in Axel
Twee broers, van 23 en 18 jaar oud en afkomstig uit Sas van Gent, zijn vanmiddag rond 13.06 uur gewond geraakt als gevolg van een eenzijdig ongeval met de auto waarin zij reden.
De bestuurder, de 23-jarige man, is op de Langeweg in Axel door onbekende oorzaak van de weg geraakt en over de kop geslagen. Zowel hij als zijn broer die als bijrijder in de auto zat, zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is tegen een lantaarpaal gereden die omknakte. Later bleek dat de oudste broer geen verwondingen had overgehouden aan het ongeval, hij mocht alweer mee naar huis. De jongste broer is lichtgewond geraakt. De auto is weggesleept door een takelbedrijf en wordt technisch onderzocht. De vader van de jongens reed voor hen in zijn eigen auto en heeft het ongeluk zien gebeuren.

O-875-2008 Motorrijder onderuit op 1e Deltaweg
Een 50-jarige motorrijder uit St. Willibrord reed met zijn 51-jarige echtgenote over de 1e Deltaweg in Colijnsplaat.
Op een gegeven moment moest hij afremmen i.v.m. filevorming voor de verkeerslichten aldaar. Op onverklaarbare wijze raakte hier de motor uit balans en begon te vallen. Op dat moment werd gereden met een snelheid van 50 kilometer per uur. Beiden kwamen op het wegdek terecht. De echtelieden zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De man liep een pijnlijke knie op en de vrouw klaagde over een pijnlijke rug/nek. Beiden konden na onderzoek het ziekenhuis weer verlaten.
O-876-2008 Motorrijder komt ten val op A58
Vanmiddag omstreeks 16.19 uur is een motorrijder ten val gekomen op de A58, ter hoogte van Goes.
In eerste instantie werd gedacht dat de man ernstig gewond was geraakt door zijn val, maar later bleek dit mee te vallen. De man schijnt flink wat schaafwonden te hebben. Hij is vervoerd naar het ziekenhuis. Gegevens van de man zijn nog niet bekend. (