Master it Training aangesteld als Websense Authorized Training Partner


Eerste Websense Security trainingen in mei van start

EINDHOVEN, 20080505 -- Master it Training is door Websense aangesteld als officieel Websense Authorized Training Partner. Master it Training is hiermee exclusief aanbieder van Websense producttrainingen en certificeringstrajecten voor de Benelux.

Jasper Voorhoeve, algemeen directeur van Master it, is blij met deze uitbreiding van het trainingsaanbod. "Enkele maanden geleden zijn wij bij een eerste selectieprocedure door Websense benaderd. Men was hierbij op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het verzorgen van Websense producttrainingen binnen de Benelux. Uiteraard waren er een aantal wensen en eisen. Zo moest de nieuwe partner voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, met het vermogen om te adviseren en mee te denken. Daarnaast was het van belang dat men beschikte over meerdere opleidingslocaties, verspreid over Nederland en met de mogelijkheid om in België te trainen. Dat Websense hierbij heeft gekozen voor Master it Training zien wij dan ook als een groot compliment en het resultaat van een intensief en prettig contact!"

Master it Training start in mei met de eerste reeks trainingen `Websense Web Security'. De training `Messaging Security' zal daarna snel volgen. Jasper Voorhoeve: "Uiteraard moesten ook onze mensen worden gecertificeerd om als Websense Authorized Trainer voor de klas te mogen staan. Hiervoor hebben twee van onze docenten een intensieve opleiding gevolgd, deels op locatie hier in Eindhoven, deels bij Websense in de UK. Zij voldoen nu aan alle kennis en kunde die Websense aan een trainer stelt."

Cursisten die hun Websense certificering willen behalen dienen na het (verplicht) volgen van de training een examen af te leggen. Dit kan men doen bij Master it Training of bij een ander Authorized Pearson VUE Test Center. De eerste Websense trainingen bij Master it Training staan gepland in Eindhoven en Utrecht.

Over Master it Training; better training, better people
Master it Training verzorgt trainingen en opleidingen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering. Ons aanbod bestaat uit ruim 450 verschillende trainingen, van een basiscursus Word tot een compleet MCITP Server 2008 traject. Dankzij ons unieke 100% maatwerk leersysteem en onze flexibele en klantgerichte manier van werken hebben inmiddels vele bedrijven en overheden gekozen voor de kwaliteit van Master it Training. Meer informatie is beschikbaar op: www.master-it.nl.

Over Websense; Internet Security Software
Websense beschermt meer dan 42 miljoen werknemers bij ruim 50.000 organisaties tegen externe en interne internetbedreigingen. Met de combinatie van de ThreatSeeker-technologie voor het identificeren van kwaadaardige content en information leak prevention-technologie maakt Websense computergebruik veilig en productief. De Websense software, die leverbaar is via een wereldwijd netwerk van channel partners, helpt organisaties bij het blokkeren van kwaadaardige code, voorkomt informatieverlies en zorgt voor beheer van (draadloze) internettoegang. Meer informatie is beschikbaar op: www.websense.com.





Ingezonden persbericht