Travel Unie International Nederland N.V.

OPENING EERSTE ROBINSON CLUB MAROKKO

Koning van Marokko heeft nieuwe buren, van alleenreizenden tot families.

Rijswijk, dinsdag 29 april 2008 â ROBINSON heeft zijn eerste Club in Marokko geopend. De Club ligt bij Agadir, in de directe omgeving van het koninklijk zomerpaleis en wordt slechts door duinen van de Atlantische Oceaan gescheiden.
Het heeft 302 kamers in 6 categorieën: van S-kamer voor alleenstaande ouders met kinderen tot grote familiesuites.
De eerste gasten wacht een kleine Marokkaanse verrassing en de geroemde vriendelijkheid van ROBINSON.
In de afgelopen weken is volop getraind om topshows neer te zetten, de lekkerste cocktails te shaken en een verfijnd menu met Marokkaanse flair voor te schotelen.

âDe opening van de tweetalige Club in de vakantiebestemming Marokko is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategieâ, verklaart Sören Hartmann, CEO van ROBINSON Duitsland. âDaarmee voeren we onze groei en internationalisering consequent door. De boekingsaantallen van deze zomer tonen dat ROBINSON Club Agadir nu al een succes is.â

Met de zeer uitgebreide WellFit(TM)-, Sport- en golffaciliteiten biedt deze nieuwe ROBINSON Club zowel aan alleenreizenden en stellen als aan gezinnen een onvergetelijke vakantie-ervaring.
De branding langs het 12 kilometer lange zandstrand is ideaal voor golfsurfers en bodyboarders. Deze sporten heeft ROBINSON voor de eerste keer in het programma. Golfers vinden op ongeveer 10 minuten afstand 3 fantastische banen met 63 holes om zich volledig uit te leven.

De excursiemogelijkheden van de Club laten de diversiteit van het land zien. Voor gasten met een culturele belangstelling is er de kunstenaarsstad Essouira. Natuurliefhebbers halen hun hart op bij één van onze jeepsafariâs naar de indrukwekkende watervallen en ravijnen in de omgeving.

Bij de bouw van de Club was voor het groene ROBINSON het milieu een speerpunt. Voor de warmwatervoorziening is een 900 vierkante meter grote zonne-energie-installatie gebouwd, de grootste van Marokko.

Een week in ROBINSON Club Agadir op basis van Volpension in een 2-persoonskamer, met vele extraâs als sport- en entertainmentprogramma en kinderopvang in de ROBY Club, inclusief vluchten, is al te boeken vanaf â¬669,- per persoon.