Time : 10:59:40
Date : 05 May 2008
Sender Name: Belcenter

BelCenter verhoogt zijn downloadvolume aanzienlijk Brussel, 05 mei 2008 - Belcenter, specialist op het vlak van internet met hoge snelheid en telecommunicatieoplossingen, kondigt aan dat het het downloadvolume van enkele van zijn ADSL-producten aanzienlijk gaat verhogen.

"Wij willen ons product ADSL Speed+ nog aantrekkelijker maken voor klanten die nood hebben zowel aan snelheid als aan ownloadvolume", verklaart Nicolas Breuer, Product Manager bij BelCenter.

"Enkele van onze huidige klanten willen nog meer volume. Wij komen tegemoet aan hun wensen." Vanaf 1 mei zal het maandelijkse downloadvolume van ADSL SPEED+ verhoogd worden tot 80 Gb!

"Dat is een verhoging van 200 %! Maar de kwaliteit van ons netwerk zal onveranderd blijven", voegt Nicolas Breuer toe.

Ook het downloadvolume van ADSL MAX2+ (ADSL2+), dat beschikbaar is in 10 Brusselse gemeenten en ook in Luik, Namen, Charleroi, Nijvel, Gosselies en Bergen, zal verhoogd worden tot 80 Gb.

"Onze zakelijke klanten zijn voor ons even belangrijk, en we wilden ook hun aanbod verhogen. Het volume zal tot 100 Gb opgetrokken worden", vertelt Nicolas Breuer tot slot.

Omtrent de toekomst verklaart BelCenter dat het aandacht zal hebben voor de nieuwe richtlijnen van de BIPT in verband met Belgacom, meer bepaald de richtlijnen aangaande de vrijmaking van het reedbandnetwerk VDSL en in verband met de verplichting om het netwerk ADSL+2 voor 1 juli 2008 voor de nationale markt open te stellen.

# # #
Perscontact : BELCENTER
Nicolas Breuer
Tel. : 02 243 02 43
Fax : 02 243 02 44
Hendrik Consciencelaan 94
1140 Brussel

# # #

Belcenter in het kort:
BelCenter is actief sinds 200 en biedt een grote waaier aan telecommunicatiediensten aan bedrijven en particulieren. Naast een internetportaal biedt Belcenter ook housingdiensten, xDSL- (ADSL en SDSL) en ook glasvezeloplossingen die de klant met zijn eigen nationaal netwerk verbinden.