Provincie Noord-Holland

Provincie aanwezig bij Bevrijdingspop

29-4-2008

De provincie Noord-Holland is tijdens Bevrijdingspop in Haarlem goed te vinden. We vragen naar de mening van jongeren, zoeken trainees en willen toekomstdromen weten van Noord-Hollanders.

Waar lig jij wakker van? Dat is de vraag die de provincie aan jongeren stelt op 5 mei. Provinciemedewerkers onderzoeken wat er leeft onder jongeren op het gebied wonen, werken, school, vrije tijd en omgeving. Wie wil meewerken kan terecht op bedden en de tent op het veld.

Ook is de provincie aanwezig als werkgever, te vinden in de tent voor het hoofdpodium. Vanaf september 2008 is er namelijk plaats voor twintig talentvolle en ambitieuze trainees. Onder de titel Jong Talent Programma zoeken we mensen met een universitaire of HBO+opleiding op zak en met maximaal een jaar werkervaring. Huidige trainees van de provincie vertellen meer over het Trainee-programma.

Op de hoek van de Dreef staat een bus waar Denk mee over jouw toekomst op staat. In de bus is een touch table met digitale kaarten waarmee bezoekers worden uitgedaagd om mee te denken over de toekomst over wonen, verkeer, energie, economie, natuur en welzijn in Noord-Holland.

De provincie Noord-Holland is sponsor van Bevrijdingspop. Ook in de afgelopen jaren was de provincie al nauw betrokken bij het grootste bevrijdingsfestival van Nederland met meer dan 150.000 bezoekers.