Gemeente Grave

Vanaf 6 mei as. Projectenwinkel weer open

De gemeentelijke projectenwinkel gaat weer open. Vanaf dinsdag 6 mei kunt u weer in de projectenwinkel terecht, die is gevestigd in de publiekshal van het nieuwe stadhuis. In de projectenwinkel kunt u zich laten bijpraten over de (bouw)projecten die in onze gemeente aan de orde zijn.

In stadhuis

De projectenwinkel is verhuisd en is nu gevestigd in het nieuwe stadhuis van Grave, in de centrale Publiekshal. Eerder was de projectenwinkel gevestigd aan de Koninginnedijk. Dankzij de nieuwbouw van het stadhuis kan de projectenwinkel nu ook een plaatsje in het stadhuis zèlf krijgen. Want dat is natuurlijk de plaats waar de projectenwinkel hoort.

Openingstijden.

Op verzoek van diverse bezoekers is de projectenwinkel voortaan ook buiten kantoortijden open. De (nieuwe) openingstijden zijn als volgt.


- Iedere dinsdag van 16.00 - 19.15 uur


- Iedere woensdag van 14.00 - 17.00 uur

Daarnaast is het mogelijk om op afspraak de projectenwinkel te bezoeken. Neem daarvoor contact op met de coördinator.

Informatie op beeldscherm

De projectenwinkel in het nieuwe stadhuis is anders van opzet dan voorheen. De maquettes en tekeningen die in de vorige projectenwinkel nog te zien waren, zijn gefotografeerd en gedigitaliseerd en alleen nog via een groot beeldscherm te zien. Uiteraard is er altijd iemand in de projectenwinkel die uitleg kan geven. Maximaal 8 personen tegelijk kunnen de projectenwinkel bezoeken.

De gemeentelijke projectenwinkel is bedoeld om u als inwoner op de hoogte te brengen en te houden van de projecten die in onze gemeente ontwikkeld worden. De projectenwinkel is echter geen makelaarskantoor of verhuurbedrijf. U wordt in de projectenwinkel geïnformeerd over allerlei (bouw)plannen. Zodra de plannen in het stadium van verkoop of verhuur belanden, houdt het voor de gemeente op. Belangstellenden die een woning willen huren of kopen, worden dan doorverwezen naar makelaar of verhuurder. Deze formule werkt goed.

Informatie

Meer informatie over de projectenwinkel - ook voor het maken van een afspraak buiten de reguliere openingstijden - kunt u krijgen bij de heer H. Ruijs, (0486) 477 277 of via info@grave.nl.