Gemeente Abcoude


Jeugdactiviteiten in de meivakantie

Gemeente Abcoude organiseert zoals gebruikelijk in de meivakantie een aantal activiteiten voor de jeugd. Deze activiteiten zijn bedoeld voor de jongeren uit de hele gemeente.

Paintballen en bowlen De jongeren van Abcoude wilden dit al langer en nu is het dan zover, paintballen!! Als datum is dinsdag 6 mei gekozen. Om 12.00 uur verzamelen bij t Markveld en dan met de bus naar Loosdrecht. De kosten voor dit uitje bedragen EUR 15,00. Voor dit bedrag krijgt uw kind de bus, de toegang en de eerste 100 balletjes. Op woensdag 7 mei kunnen kinderen bowlen in Amsterdam. De kosten hiervoor bedragen EUR 7,50 en bij genoeg inschrijvingen wordt het discobowlen. Wil uw kind mee op deze activiteiten? Geef hem of haar dan op bij Jildou Douma. Dat kan via telefoonnummer 0610675763 of door een mail te sturen naar jildou.douma@abcoude.nl . Als uw kind meegaat geef dan wel een briefje mee met daarop de adresgegevens en een verklaring dat uw kind meegaat op eigen risico.

Op donderdag 8 mei is er vanaf 13.00 uur een inloopmiddag in The Tumult. Hier kunnen kinderen knutselen, een spelletje doen, even computer of gewoon gezellig een praatje komen maken. Leeftijd vanaf 10 jaar.


---

28 april 2008